Fotbal intern

Ioan Andone revine pe bancă la meciul cu Chiajna! Dinu Todoran rămâne principal la Voluntari

18.10.2018 | 11:22
Ioan Andone revine pe banca la meciul cu Chiajna Dinu Todoran ramane principal la Voluntari

Ioan Andone s-a decis și revine pe banca tehnică în Liga 1 Betano! O va face la meciul dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna! Echipa lui e ultima în clasament, drept pentru care oficialii ilfoveni s-au gândit că prezența managerului în iarbă îi va motiva pe jucători. Mai mult de atât, Voluntariul este singura formație care nu a reușit să câștige vreun meci până în acest moment. Au fost aproape să ia toate punctele cu Botoșaniul și Sepsi, dar de fiecare dată echipa a terminat egalată în ultimele minute.

De remarcat că Dinu Todoran va rămâne antrenorul principal al echipei, dar, deocamdată acesta nu are licenţă PRO. Până acum pe banca Voluntariului a stat Mircea Rădulescu. Partida cu Concordia Chiajna va fi prima cu Ioan Andone la marginea terenului.

Ioan Andone revine pe bancă la meciul cu Chiajna! Andone pe margine
Ioan Andone a cîștigat patru titluri ca antrenor în Liga 1 Betano

Ioan Andone revine pe bancă la meciul cu Chiajna!

De trei ori a reușit să câștige Ioan Andone titlul în Liga 1 Betano. Prima oară a făcut-o cu Dinamo, în sezonul 2003 – 2004, apoi de două ori cu CFR Cluj. De patru ori a luat și Cupa României, de data aceasta având mai multe trofee cu Dinamo, trei la număr, în timp ce pentru ardeleni a reușit să-și adjudece o singură dată trofeul. Alături de Dinamo, Ioan Andone a câștigat și o Supercupă a României, în sezonul 2005 – 2006.

Partida FC Voluntari – Concordia Chiajna se dispută vineri,  de la ora 18:00. Mai mult de atât, adversarii echipei lui Andone sunt pe val. Deși formația lui Dorinel Munteanu este abia a zecea în clasament, cei de la Chiajna au învins-o pe FCSB în runda precedentă, scor 1-0, chiar la Voluntari, pe terenul pe care roș albaștrii lui Nicolae Dică au disputat ultimele jocuri considerate acasă. Chiajna a strâns 14 puncte înaintea jocului cu Voluntariul, cu 9 mai mult decât echipa lui Ioan Andone.

  • 5 puncte a acumulat FC Voluntari în clasamentul Ligii 1 Betano