Fotbal intern

Ioan Hora, eroul FCSB în partida cu U Craiova: „Nu mă gândesc la locul de titular”

24.02.2019 | 22:38
Ioan Hora eroul FCSB in partida cu U Craiova Nu ma gandesc la locul de titular
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să treacă d e U Craiova, scor 3-2, după un meci nebun jucat pe Arena Națională în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 Betano. Ioan Hora a reușit să înscrie două goluri, inclusiv reușita care a decis meciul în favoarea roș-albaștrilor.

La finalul partidei, fostul golgeter al României a vorbit despre victoria cu Craiova: ”A fost un meci greu, am întâlnit o echipă care se vede că are calitate și se vede că se bate pentru titlu. Nu e neapărat meritul meu că am marcat aceste goluri, este meritul întregii echipe. Mă bucur, sunt fericit și asta îmi dă motivație pentru meciurile următoare. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Pentru noi era esențial să nu îi pierdem pe CFR Cluj. Eu cred că Craiova este o echipă potentă și cu siguranță vor rămâne în cursa pentru victorie.”

ADVERTISEMENT

Ioan Hora, după partida FCSB – U Craiova

Ioan Hora a fost întrebat despre absențele de la următorul meci, dar s-a arătat încrezător că antrenorul va avea inspirație în alcătuirea echipei: „Cu siguranță antrenorul va găsi o formulă ideală pe care să o folosească în următorul meci.”

Cât despre lupta la titulizare cu Gnohere și Rusescu, Ioan Hora a spus: „Nu mă gândesc la locul de titular. Cum am spus-o și înainte, care e mai bun și care se pliază mai bine pe tactica lui Mister să joace.”

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri în 3 partide are Ioan Hora în tricoul lui FCSB