News

Ioana Filimon a părăsit Ferma de la PRO TV cu ochii-n lacrimi! Ce s-a întâmplat la duel

05.04.2019 | 09:12
Ioana Filimon a parasit Ferma de la PRO TV cu ochiin lacrimi Ce sa intamplat la duel

Fanii emisiunii Ferma sunt în șoc, după ce Ioana Filimon a fost eliminată de le celebra emisiune difuzată de Pro Tv, în ediția de joi, 4 aprilie. Ioana Filimon a pierdut duelul cu Geanina Ilieș. Lupta a fost una crâncenă, deoarece ambele concurente își doreau cu ardoare să rămână în competiție.

Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma, după un duel aprig cu Geanina Ilieș

Ioana Filimon a fost cea care a câștigat prima probă cu Geanina Ilieș. Geanina Ilieș a câștigat cea de-a doua probă. Cea de-a treia rundă și ultima a fost câștigată însă de Geanina Ilieș, care astfel a reușit să rămână la Ferma.

„Nu trebuia să pierd acuma ca o fraieră. Am fost o fraieră. Nu am dat tot”, a spus Ioana Filimon printre lacrimi „Mi-am dorit din tot sufletul să câștig pentru fiul meu. Am vrut să rămânem cât mai mulți noi bandiții”, a afirmat și Geanina Ilieș.

Ioana Filimon eliminare Ferma
Ioana Filimon a parasit in lacrimi Ferma

Paula Pavel a fost descalificată de la Ferma, după doar o noapte

Ferma a fost zguduită recent de un scandal imens, care s-a terminat cu descalificarea unui concurent din emisiune. Este vorba despre Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, care a intrat în emisiune pentru a-și răzbuna sora mai mică, pe Claudia Pavel.

Paula Pavel a intrat în emisiune după ce Brigitte Sfăt a acuzat-o pe Claudia Pavel că s-a culcat cu unul dintre foștii ei soți, decedați între timp. Brigitte a spus că vedeta era minoră pe-atunci, când cânta în trupa Candy. Atunci, sora Claudiei Pavel s-a făcut foc și pară și a amenințat că o va da în judecată pe Brigitte Sfăt.

Acesta este și motivul pentru care a intrat în Ferma, pentru a o discredita pe fosta soție a lui Ilie Năstase. Nu a avut însă timp, deoarece a încălcat grav regulamentul emisiunii atunci când și-a scos lavaliera pentru a purta o discuție cu Brigitte Sfăt.

Astfel, Paula Pavel a fost descalificată din emisiunea de la Pro TV după doar o noapte petrecută la Ferma. Ceilalți concurenți au fost siderați de comportamentul Paulei și chiar au ajutat-o să-și facă bagajele, pentru a scăpa mai repede de ea de la Ferma.