Fotbal intern

Ion Ion pleacă de la Steaua. “După 31 iulie sunt pa!”

07.06.2018 | 10:29
Ion Ion pleaca de la Steaua Dupa 31 iulie sunt pa

Ion Ion pleacă de la Steaua. Antrenorul principal al roş-albaştrilor a mărturisit că după ratarea promovării nimeni din conducerea clubului nu a mai discutat cu el despre prelungirea contractului cu echipa din Liga 4.

Ion Ion şi Marius Lăcătuş au ratat obiectivul impus de conducerea Clubului Sportiv al Armatei, iar antrenorul principal al roş-albaştrilor crede că mai mult ca sigur după 31 iulie nu o să mai fie la echipă. Antrenorul principal al roş-albaştrilor a mărturisit că oficialii din conducerea clubului nu au discutat cu el sau cu Marius Lăcătuş prelungirea contractelor.

Ion Ion pleacă de la Steaua. “După 31 iulie sunt pa!”

Contactat de FANATIK.RO, Ion Ion, antrenorul principal al roş-albaştrilor, a acceptat să discute despre anul petrecut la Steaua, dar şi despre viitorul proiectului din Liga 4. “Eu cred că acest proiect o să continue şi din vară, dar nu ştiu dacă o să mai continue cu mine. Eu mai am contract cu Steaua până la 31 iulie, dar cum am ratat obiectivul, cei din conducere pot să renunţe la serviciile mele. Eu aveam contract pe doi ani, dar aveam la final de sezon de îndeplinit un obiectiv. Cum l-am ratat, atunci consider că sunt pa de la Steaua. Al doilea an de contract se prelungea automat doar dacă promovam în Liga 3.

Însă aştept şi eu să am o discuţie cu cei din conducerea clubului. După ce am ratat obiectivul nimeni din conducere nu a mai discutat cu mine. Şi cred că nici cu Marius Lăcătuş nu au discutat despre prelungirea contractelor. Avem şi noi nişte explicaţii de dat pentru ratarea acestui obiectiv. Nu poţi să baţi din palme şi după doar două luni să faci o echipă gata bună pentru promovare. S-a mers pe scheletul unei formaţii de la Regal, dar după câte vedeţi şi voi acest lucru nu a fost de ajuns pentru promovare. Trebuie discutat clar cu cei din conducerea clubului nostru cum se va aborda proiectul de la vară. Se va încerca aducerea unor fotbalişti cu experienţă? Dar v-am spus că nu prea ai pe cine să convingi să vină să joace în Liga 4. Eu nu cred că proiectul CSA Steaua o să fie abandonat, deoarece s-au făcut şi nişte grupe de juniori şi este păcat să renunţi. Dacă nu se va mai apela la serviciile mele atunci nu este nici o problemă. Îi las locul altuia să vină să facă mai multe ca mine”, a încheiat Ion Ion.