News

ION ŢIRIAC, cadou fabulos pentru ILIE NĂSTASE

Prietenia dintre Ion Ţiriac şi Ilie Năstase este bine cunoscută de toată lumea. În semn de preţuire pentru bunul său prieten şi fost partener de dublu, Ţiriac i-a făcut lui Năstase un...
07.10.2014 | 14:19
ION TIRIAC cadou fabulos pentru ILIE NASTASE

Prietenia dintre Ion Ţiriac şi Ilie Năstase este bine cunoscută de toată lumea. În semn de preţuire pentru bunul său prieten şi fost partener de dublu, Ţiriac i-a făcut lui Năstase un cadou extrem de costisitor de ziua lui: o limuzină de peste 50.000 de euro.

1

Vestita colecţie de maşini pe care o deţine Ion Ţiriac a pierdut o piesă de excepţie în vara acestui an. Limuzina a fost primită cadou de Ilie Năstase de ziua sa de la bunul său prieten, Ion Ţiriac. “Maşina este superbă, am primit-o de ziua mea de la Ţiriac. Este un Citroen cu motor de Maserati, cu an de fabricaţie 1972. Îmi place să o conduc, dar nu am ieşit de foarte multe ori cu ea”, a declarat, pentru “ring”, Ilie Năstase. Maşina, model Citroen SM, este o piesă rară, fabricată doar între anii 1970-1975. Preţul unei astfel de maşini sare de 50.000 de euro dacă se află în perfectă stare de funcţionare. Citroen SM a primit distincţia “Maşina anului în lume” în 1972. La salonul auto Ţiriac Collection mai există o maşină acelaşi model. Pe lângă Citroen, Năstase mai deţine două BMW-uri şi un Mini Cooper. “Eu sunt fan BMW, cu care am şi un contract de imagine. După părerea mea, BMW face cele mai bune maşini. În zilele când timpul permite însă, prefer să merg cu scuterul. Am trei scutere”, a declarat “Nasty”.

Colecţie de 250 de maşini

Ţiriac Collection este prima colecţie privată de automobile istorice din România. Omul de afaceri Ion Ţiriac are în total circa 250 de exemplare. Printre vedetele colecţiei se află un Rolls Royce Phantom care i-a aparţinut lui Elton John, un Rolls Royce care i-a aparţinut ducesei de York şi un Aston Martin similar cu cel condus de “agentul 007” în 1987. Ţiriac are o colecţie unică de Rolls Royce, şase Phantom fabricate până în anii ’60, dintre care un Phantom 4, serie limitată la doar 16 exemplare în toată lumea.

4 maşini deţine Ilie Năstase: un BMW Z3, un BMW X6, un Mini Cooper şi un Citroen SM.

sursa: ziarulring.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!