Sporturi

Ion Țiriac, gluma zilei pe Arena Națională: „30-0 nu a fost niciodată la fotbal, dar la cum joacă Dinamo…” :)

17.07.2019 | 21:00
Ion Tiriac gluma zilei pe Arena Nationala 300 nu a fost niciodata la fotbal dar la cum joaca Dinamo

Peste 15.000 de români au primit-o pe Simona Halep pe Arena Națională pentru a celebra titlul câștigat la Wimbledon 2019. Unul dintre cele mai interesante momente s-a petrecut atunci când Ion Țiriac a urcat pe scenă și a încercat să le prezinte celor din public modul prin care Simona a câștigat meciul cu Serena, atât în plan psihic, cât și în plan tehnic. 

Ion Țiriac, gluma zilei pe Arena Națională

Țiriac și-a permis și o glumă, gustată de publicul de pe Arena Națională. Cel mai bogat om din România s-a amuzat pe seama începutului dezastruos de sezon avut de Dinamo. Mai jos găsiți momentul respectiv din timpul dialogului avut de Țiriac cu Halep:

– A cerut un challenge aici, mă aşteptam să nu ceară. Aici se întâmplă ceva foarte important. E pe linie şi Serena nu mai ajunge la minge, trebuia să fie punctul Simonei, dar nimeni nu a contestat.
Pentru că nu a dat peste fileu.

– Şi 30-0 nu a fost niciodată la fotbal, dar la cum joacă Dinamo…
(toţi fanii au izbucnit în râs)

"30-0 nu se întâmplă la fotbal, dar la cum joacă Dinamo…"

"30-0 nu se întâmplă la fotbal, dar la cum joacă Dinamo…" Ion Ţiriac, replica serii pe Naţional Arena 😀

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 17. Juli 2019

Dinamo a pierdut cu 0-5 primul meci din noul sezon, învinsă fiind de echipa lui Gică Hagi,  Viitorul. De altfel, Dinamo a ratat prezența în play-off în precedentele două sezoane, iar șansele ca această contraperformanță să se repete sunt mari.

Simona Halep s-a declarat în câteva rânduri o susținătoare a clubului Viitorul datorită legăturii pe care o are cu Gică Hagi. Halep a obținut cea mai mare performanță din istoria tenisului românesc, cucerind titlul la Wimbledon, acolo unde Ilie Năstase pierduse două finale în anii 70.

Pentru Halep, acesta a fost cel de-al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel câștigat anul trecut la Roland Garros. Sportiva noastră are totodată trei finale de Grand Slam pierdute. Grație succesului de la Wimbledon, Simona a urcat pe locul patru în ierarhia WTA.