Fotbal intern

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo! “Tot ce i-am spus lui Negoiţă acum s-a adeverit“

21.09.2018 | 23:32
Ionel Danciulescu a demisionat de la Dinamo Tot ce iam spus lui Negoita acum sa adeverit

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo, unde deţinea funcţia de director general al clubului. Fostul atacant al “câinilor” a anunţat decizia chiar înaintea meciului cu Poli Iaşi, care se va disputa vineri, de la ora 21:00. Dănciulescu a susţinut că demisia nu vine din cauza motivelor financiare. Contactat de FANATIK.RO, dinamovistul a susţinut că va vorbi mai mult după meci.


UPDATE, ora 23:35/ Ionel Dănciulescu a transmis un mesaj pe Instagram după ce a ales să plece de la Dinamo:

“A sosit momentul în care drumul meu alături de conducerea clubului Dinamo ajunge la final. Cu toate acestea, drumul meu alături de Dinamo nu se va încheia niciodată. Port culorile alb roșu în suflet și în sânge pentru tot restul viețîi mele, culori care s-au construit sub același set de valori, după care m-am ghidat și eu toată viață: onoare, corectitudine, demnitate și recunoștință.
Decizia de a încheia colaborarea cu patronatul clubului Dinamo este una pe care am analizat-o foarte bine și, în clipă în care am simțit că nu mă mai identific cu direcția și viziunea acestuia, am știut că este momentul să încep o etapă nouă în viață mea.
Aș dori să transmit suporterilor echipei Dinamo București că îi port în inima și în suflet necondiționat și că întotdeauna vor fi a două mea familie! Voi sunteți și veți fi cei alături de care Dinamo va ajunge din nou în elită fotbalului românesc, VOI ÎNSEMNAȚI DINAMO! DOAR DINAMO BUCUREȘTI!”,
a scris Dănciulescu pe contul de Instagram.

Dănciulescu, mesaj după demiterea de la Dinamo
Dănciulescu, mesaj după demisia de la Dinamo

“Sunt nişte lucruri care s-au acumulat în timp. Este o decizie grea, pe care trebuia să o iau de mai mult timp. Am rămas aici pentru că iubesc acest club. Îi spun la revedere lui Dinamo, dar nu este un adio. Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. În viaţă sunt importante mai multe aspecte. Nu plec din cauza unei persoane anume sau a unei situaţii din prezent. O spun cu durere în suflet că îmi este greu. Voi rămâne câine până la moarte”, a declarat Ionel Dănciulescu înainte de meciul cu Poli Iaşi.

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo, fără să vorbească cu Negoiţă

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo Bucureşti şi a susţinut că nu a mai vorbit cu Ionuţ Negoiţă, patronul echipei, în ultimele luni. “Dacă am rămas cinci ani de zile la Dinamo, sunt şi eu părtaş pentru parcursul mai puţin bun din această perioadă. Cu Alexandru David am vorbit. Cu Negoiţă nu am vorbit. De câteva luni nu am mai dialogat. Eu i-am spus mai multe lucruri, care acum s-au adeverit. Nu am niciun conflict cu nimeni. Îi mulţumesc lui Alexandru David că a încercat să mă convingă să rămân. Dinamo nu a funcţionat în ultimii cinci ani. Am tot încercat să cred în acest proiect, dar am ajuns într-un punct mort din punct de vedere profesional. Sunt deschis oricărei oferte. Sunt convins că Dinamo va redeveni ceea ce a fost cândva”, a mai precizat Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo înaintea meciului cu Poli Iaşi
Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo înaintea meciului cu Poli Iaşi