Fotbal intern

Ionel Ganea a devenit bunic. “Sper că va rupe plasele!” Ce dorinţă are fostul internaţional. Foto

05.11.2018 | 12:09
Ionel Ganea a devenit bunic. Fiica fostului internaţional român a născut un băieţel

Ionel Ganea a devenit bunic la vârsta de 45 de ani. Ioana Daniela, fiica fostului jucător al echipei naţionale a României, a adus pe lume un băieţel. Aceasta a decis ca micuţul să poarte numele David Ioan. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ionel Ganea, fost fotbalist cu 45 de selecţii şi 19 goluri la echipa naţională a României, a vorbit despre marele eveniment din cadrul familiei sale şi a dezvăluit că îşi doreşte ca micuţul să îi calce pe urmeri. Mai mult, “Ganezul” speră să-şi vadă nepotul jucând alături de fiul său, George Ganea.

Ionel Ganea a devenit bunic la 45 de ani

Mă şi gândeam acum câţiva ani, la o şuetă cu prietenii, cum mă voi simţi când voi deveni bunic!? Iată că am ajuns să trăiesc devreme acest sentiment. Şi mă bucur că voi fi un bunic tânăr atunci când nepotul meu sper că îmi va călca pe urme. Îi zic de acum: Ganezu’ 3! Seamănă cu mine! Şi sper că va rupe plasele. Când mi-a trimis fata mea primele poze am simţit că ating cerul cu creştetul capului. Fericire mare! Ca atunci când am marcat cu Anglia. Sper să fie sănătos şi, vreodată, să apuc să-i văd împreună, în activitate, şi pe fiul meu (n.r. – George Ganea), dar şi pe nepotul meu”, spune fostul atacant de la VfB Stuttgart, conform prosport.ro.

Ioana, fiica lui Ionel Ganea

Ionel Ganea se mândreşte cu o familie frumoasă. Fiul său se află sub contract cu CFR Cluj, în timp ce fiica lui, Ioana Daniela, a devenit mămică. În vârstă de 21 de ani, fata fostului internaţional român a dat naştere unui băieţel. Aceasta a urmat facultatea la Cluj şi îşi doreşte să urmeze o carieră în turism. În copilărie, tânăra a practicat echitaţia, un sport foarte frumos, dar extrem de costisitor din punct de vedere financiar. “Undeva la 10.000 ne-a costat calul! Sunt costuri foarte mari, e o plăcere a fetei mele, eu încerc să o susţin moral şi financiar“, a spus fostul component al naţionalei de fotbal.

 

Tags: