Ionel Ganea a adus un portar slovac la echipă. Ce se întîmplă cu Emilian Dolha?

Situaţia de la Universitatea Cluj este delicată, după ce echipa a acumulat doar un punct în primele şase etape. Creditorii clubului i-au convocat ieri pe Ionel Ganea şi pe preşedintele CA al...
03.09.2013 | 13:38
Ionel Ganea a adus un portar slovac la echipa Ce se intimpla cu Emilian Dolha

Situaţia de la Universitatea Cluj este delicată, după ce echipa a acumulat doar un punct în primele şase etape. Creditorii clubului i-au convocat ieri pe Ionel Ganea şi pe preşedintele CA al clubului, Ioan Mărginean, la o şedinţă de urgenţă în care s-a discutat despre demiterea tehnicianului de 40 de ani. După mai multe ore de discuţii s-a decis ca Ganea să rămînă în continuare antrenorul echipei.

Creditorii aveau în plan să scape şi de patru jucători, toţi aduşi de Ganea. Mijlocaşii Dan Săndulescu (28 de ani), Ionuţ Tîrnăcop (26 de ani) şi Vasilică Cristocea (33 de ani), dar şi portarul Emilian Dolha (33 de ani) sînt jucătorii aflaţi pe lista neagră a creditorilor clubului.

Tîrnăcop, Cristocea şi Dolha au fost oameni de bază în acest început de sezon, primii doi marcînd şi cîte un gol în cele şase etape disputate, iar Ionel Ganea a insistat pentru rămînerea lor la club.

Ionel Ganea a declarat pentru FANATIK că nu are de gînd să renunţe la funcţia de antrenor al echipei: ”Eu sînt în acest moment antrenorul Universităţii Cluj şi nu am de gînd să plec, nu am de ce să o fac. Nu am nici o problemă, mă pregătesc de partida amicală cu Corona Braşov”.

Azi, s-a alăturat lotului în cantonamentul din Poiana Braşov portarul Robert Veselovsky. Portarul de 28 de ani şi 1,88 metri a fost adus pentru a le crea concurenţă lui Emilian Dolha şi Vladimir Niculescu. Veselovsky este liber de contract şi a evoluat ultima oară pentru Horsens, formaţie ce a retrogradat în liga secundă din Danemarca. 

Veselovsky, care va fi testat de Ganea în cantonamentul montan, a mai evoluat în carieră pentru Slovan Bratislava, FC Slovacko, Osters, Viborg şi Haugesund.