Fotbal intern

Ionel Ganea, transportat de urgență la spital! Prima reacție a fostului fotbalist. EXCLUSIV

09.04.2019 | 14:47
Ionel Ganea, transportat de urgență la spital

Ionel Ganea a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce a leșinat în sala de judecată. Fostul internațional român a avut termen în procesul de divorț cu Dana, femeia alături de care a trăit timp de 23 de ani.

Ionel Ganea, transportat de urgență la spital

Contactat de FANATIK, Ionel Ganea a vorbit despre starea sa de sănătate și a dezvăluit de ce a avut probleme în sediul Judecătoriei Făgăraș.  “Am avut o stare de leșin. Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor, a stresului… ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu și probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”, a spus Ionel Ganea pentru FANATIK.

“Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din ce am înțeles, își revenire când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat Ionuț Zaharia, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, conform bunaziuafagaras.ro.

Ionel și Dana Ganea

Dana divorțează de Ionel Ganea după 23 de ani de căsnicie

Dana, femeia alături de care Ionel Ganea a trăit timp de 23 de ani, a decis să bage divorț. Cei doi au fost pe cale să se despartă în 2010 și 2017, când Dana Ganea a depus cerere de divorț, dar, ulterior, a renunțat, cu puține zine înaintea procesului. Aceasta îl acuza pe fostul internațional român că ar fi abuzat-o fizic. De această dată, Dana a înaintat plângerea la Judecătoria Făgăraș.

Dana Ganea a vorbit în urmă cu o lună pentru cancan.ro despre despărțirea de Ionel Ganea. “Deci despre motivele divorțului nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict, dar acțiunea de divorț a fost înregistrată pe 7 decembrie 2018. Nu sunt șanse să renunț la divorț. Au fost, dar nu a știut să profite de ele. Țin să menționez că nu locuiesc în nicio casă de-a noastră, nu am acces. El locuiește la reședința din Făcăraș. Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut, într-adevăr, ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu am suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecșie nu cere nimeni aiurea. Că doar nu am cerut că m-a chemat la o cafea”.

Tags: