Fotbal international

Ionuţ Larie a refuzat o ofertă din SUA. Ce salariu a ratat fundaşul

06.07.2018 | 11:36
Ionuţ Larie a refuzat o ofertă din SUA pentru a semna cu FC Tobol

Ionuţ Larie a semnat cu FC Tobol, formaţie din Kazahstan, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, dar nu a dus lipsă de oferte, deşi a evoluat în 24 de meciuri.

FANATIK.RO a aflat că Ionuţ Larie a primit o ofertă de la o echipă din MLS, iar fundaşul în vârstă de 31 de ani cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro urma să încaseze un salariu anual de 120.000 de dolari, dar fostul jucător al FCSB-ului nu a fost interesat.

Ionuţ Larie a refuzat o ofertă din SUA! Hagi l-a vrut şi el

Mai mult, Ionuţ Larie a negociat şi cu FC Viitorul Constanţa după ce s-a despărţit de FCSB, dar fundaşul i-a solicitat lui Gheorghe Hagi un salariu lunar de 10.000 de euro, cerinţă care nu a fost acceptată de antrenorul şi finanţatorul fostei campioane a României. Pe urmele lui Larie a fost şi US Cremonese, echipă din Serie B! Directorul sportiv l-a plăcut pe fundaşul român, dar aştepta răspunsul antrenorului Andrea Mandorlini, fostul jucător al lui Inter şi Udinese.

  • CITEŞTE ŞI: FCSB l-a găsit pe înlocuitorul lui Constantin Budescu. “Un fotbalist excepţional!”
Ionuţ Larie în meciul dintre FCSB şi Viitorul Constanţa
Ionuţ Larie într-un duel în meciul FCSB – Viitorul Constanţa, fosta lui echipă din Liga 1

Pe parcursul carierei, Ionuţ Larie (31 ani) a jucat la echipe precum Farul Constanţa, FCSB, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Fundaşul român are şi o prezenţă la echipa naţională a României U21.