Fotbal intern

Ionuț Larie a revenit în Liga 1 Betano. Unde va juca fotbalistul care a a făcut parte din echipa anului în 2017

01.03.2019 | 17:33
Ionut Larie a revenit in Liga 1 Betano Unde va juca fotbalistul care a a facut parte din echipa anului in 2017

Ionuț Larie (31 ani) a revenit în Liga 1 Betano, semnând cu Gaz Metan Mediaș, formație ce va evolua în play-out. Fundașul trecut pe la CFR Cluj și FCSB spune că Edward Iordănescu l-a convins să semneze cu gruparea medieșeană.

Ionuț Larie a revenit în Liga 1 Betano

Larie, care a evoluat în ultimele șapte luni la Tobol, în Kazahstan, a dezvăluit că a avut mai mult oferte, inclusiv din străinătate. În același timp, din fotbalul românesc a mai fost curtat de Petrolul, formație ce se luptă cu șanse pentru promovarea în prima ligă.

“De când am rămas liber, din străinătate ofertele scrise nu au fost atât de satisfăcătoare încât să dau curs vreuneia iar din ţară am vorbit cu oamenii de aici şi ceu cei de la Petrolul. Am ales să vin aici în primul rând pentru că este Liga 1, iar în al doilea rând pentru că mi-am dorit şi în trecut să lucrez cu Mister şi staff-ul lui”, a spus la prezentarea oficială noul fotbalist al celor de la Gaz Metan.

Ionuț Larie a revenit în Liga 1 Betano
Ionuț Larie a revenit în Liga 1 Betano

Gaz Metan a ratat prezența în play-off

După o primă parte de sezon extraordinară, în care Gaz Metan juca un fotbal frumos și părea așszată pe un neverosimil loc 4, medieșenii au clacat începând cu luna noiembrie. Până la plecarea lui Teja la FCSB, aceștia aveau o singură victorie în nouă meciuri, iar venirea lui Iordănescu nu a schimbat lucrurile în bine.

Cu Iordănescu pe bancă, Gaz Metan nu a câștigat niciunul dintre cele patru meciuri jucate în 2019, obținând două remize și pierzând de alte două ori. Prin această mutare, medieșenii se acoperă după plecarea lui Iulian Cristea la FCSB, fotbalist care semnase din vară cu gruparea roș-albastră, dar vândut mai repede după ce Gaz Metan nu a reușit să intre în play-off.

În această etapă, Gaz Metan are meci cu Dunărea Călărași.