Fotbal intern

Ionuţ Larie şi-a găsit echipă. Unde ajunge fostul fundaş al FCSB

05.07.2018 | 17:53
Ionut Larie sia gasit echipa Unde ajunge fostul fundas al FCSB

Ionuţ Larie s-a înţeles joi cu o nouă echipă, după plecarea din această vară de la FCSB. Fundaşul central a semnat cu formaţia FC Tobol din Kazahstan.

Ajuns la 31 de ani, fundaşul cu o cotă de piaţă de 500.000 de euro îşi încheiase pe 1 iunie înţelegerea cu gruparea roş-albastră, iar în ultimele două săptămâni a analizat mai multe propuneri. În cele din urmă a ales să semneze cu formaţia pentru care în trecut a jucat şi fostul său coleg de la CFR Cluj, Ciprian Deac. “În primul rând, acest transfer este o provocare pentru mine pentru că voi juca pentru prima dată în afara României. Am avut de ales între cei de la Tobol şi o echipă din prima ligă din Rusia. Dar m-am sfătuit cu cei doi oameni esenţiali în acest transfer, Sergiu Bodea şi domnul Vitalie Leuca, dar şi cu Ciprian Deac, pentru că el a jucat la această formaţie”, a explicat Larie alegerea, pentru ProSport.

Noua echipă a lui Ionuţ Larie este pe podium în Kazahstan

“Sper să ajung la o formă fizică optimă rapid, pentru că ei se află în plin campionat, dar sunt sigur că mă voi putea exprima la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că am făcut alegerea bună, dar numai timpul va demonstra asta”, a mai declarat Ionuţ Larie.

FC Tobol se află pe locul trei în prima ligă din Kazakhstan, cu 31 de puncte, la 15 puncte distanţă de liderul Astana şi la şapte puncte de Almaty. Toboal a câştigat titlul în 2010 şi Cupa Kazahstanului în 2007.

24 de meciuri a jucat pentru FCSB Ionuţ Larie. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisive