Fotbal intern

Rapid a făcut primul transfer pentru 2019. “Se întoarce în locul unde a cunoscut consacrarea!” Foto

16.12.2018 | 10:10
Ionuţ Mazilu a semnat cu Rapid Bucureşti. Noul antrenor al giuleştenilor în perioada când juca alături de Marius Constantin, Dani Coman, Vasile Maftei, Ionuţ Rada, Ianis Zicu şi Karamian

Rapid Bucureşti a anunţat pe site-ul oficial al echipei că Ionuţ Mazilu (36 de ani) a semnat cu gruparea din Liga a 3-a, după ce a ajuns la un acord cu giuleştenii pentru a ocupa un post în staff-ul tehnic. Fostul fotbalist al Rapidului se va ocupa de centrele de copii şi juniori ale giuleştenilor, din poziţia de antrenor.

Ionuţ Mazilu a evoluat în tricoul echipei Rapid Bucureşti în perioada 2006 – 2008, atunci când a reuşit să înscrie 18 goluri în 34 de meciuri. Pe parcursul carierei, fostul atacant a mai evoluat pentru echipe precum Sportul Studenţesc, Dnipro Dnipropetrovsk şi Arsenal Kyiv. Ionuţ Mazilu a câştigat şi două trofee cu gruparea din Giuleşti: Supercupa României (2008) şi Cupa României (2007), iar în sezonul 2005 – 2006 a fost golgheter în Liga 1 Betano cu 22 de goluri, când era jucătorul celor de la Sportul Studenţesc, echipă la care s-a format.

Ionuţ Mazilu a semnat cu Rapid Bucureşti

“Ionuţ Mazilu se întoarce în locul unde a cunoscut consacrarea, el fiind jucător al Rapidului în perioada 2006-2008. Începând de la anul va face parte din echipa de antrenori care se ocupă de formarea jucătorilor. Vorbim de un om cu caracter desosebit şi de un fost jucător care cunoaşte foarte bine spiritul Rapidului. Bine ai revenit Ionuţ! Îţi dorim să ai cât mai multe realizări”, apare pe site-ul oficial al celor de la Rapid.

Mesajul postat de Rapid Bucureşti pe pagina oficială de Facebook prin care anunţă că Ionuţ Mazilu a semnat cu gruparea din Giuleşti

Pe lângă Ionuţ Mazilu, oficialii lui Rapid Bucureşti încearcă să îl convingă şi pe George Copos să revină la gruparea din Giuleşti, iar un prim pas a fost făcut pe 11 decembrie, atunci când fostul finanţator a fost invitatul Primăriei Sectorului 1 pentru serbarea de final de an a Rapidului. Omul de afaceri a fost salutat de toţi cei prezenţi, iar edilul Dan Tudorache a declarat: “Mulţumesc, George Copos, că vii şi te implici să ajuţi Rapidul!”

Rapid Bucureşti se evoluează în Liga 3-a, în Seria 2, iar după 14 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 se află pe prima poziţie cu 38 de puncte. Gruparea pregătită de Daniel Pancu are 12 victorii şi două remize în 14 etape.