Fotbal intern

Ionuț Panțîru, lecție de modestie după golul calificării cu Mlada: “Toți suntem eroi”

15.08.2019 | 22:36
Ionut Pantiru lectie de modestie dupa golul calificarii cu Mlada Toti suntem eroi
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit calificarea în play-off-ul Europa League cu un gol marcat în ultimele secunde ale partidei. După 0-0 în tur, același scor era arătat de tabela stadionului Mladei și în minutul 89 al returului. Accederea în play-off a venit după reușita lui Ionuț Panțîru, fotbalist venit în această vară la FCSB. La sfârșitul partidei, eroul formației “roș-albastre” a analizat meciul cu Mlada, considerând că echipa sa a dominat și calificarea este meritată.

Ce spune Ionuț Panțîru după Mlada – FCSB

Chiar dacă a reușit golul calificării echipei sale în play-off-ul Europa League, Ionuț Panțîru a rămas modest, considerând că meritul este al întregii echipe. Despre golul fantastic din finalul meciului din Cehia, fotbalistul recunoaște că este cel mai important din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Clar e cel mai important gol de până acum. Mă bucur că am câştigat, mă bucur că am înscris, dar meritul e al tuturor jucătorilor. Nu mă consider erou, toţi împreună am muncit, am obţinut împreună victoria. Toţi suntem eroi. Am început mai slab, ei au avut o bară. Dar după am dominat jocul, important e că am câştigat. Acum ne gândim la Guimaraes, avem şanse de calificare. Trebuie să jucăm cu inima şi Dumnezeu o să fie cu noi”, a declarat Panțîru la ProX.

Datorită golului marcat de Ionuț Panțîru în prelungirile returului cu Mlada Boleslav, FCSB a reușit calificarea în play-off-ul Europa League, unde va întâlni Vitoria Guimaraes. Formația din Portugalia a impresionat în tururile preliminare jucate în Europa League, unde a marcat 14 goluri în 4 partide.

ADVERTISEMENT