Fotbal intern

Ionuț Popa, probleme mari de sănătate. “Am făcut două RMN-uri și nu știe nimeni ce am!”

16.03.2019 | 17:27
Ionut Popa probleme mari de sanatate Am facut doua RMNuri si nu stie nimeni ce am

Ionuț Popa are probleme mari de sănătate, iar antrenorul formației UTA Arad a vorbit pentru FANATIK despre situația în care se află. Tehnicianul în vârstă de 65 de ani susține că a făcut până în prezent două RMN-uri și că a fost la mai mulți doctori, dar că nu a aflat nici până acum un diagnostic.

Probleme mari de sănătate pentru Ionuț Popa

“Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine.

Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, a declarat Ionuț Popa, antrenorul celor de la UTA Arad, pentru FANATIK.

Ionuţ Pppa în meciul de fotbal dintre ASC Daco Getica Bucureşti - UTA Arad
Ionuţ Pppa în meciul de fotbal dintre ASC Daco Getica Bucureşti – UTA Arad

Ce este spectroscopia

Spectroscopia este folosită în spacial pentru evaluarea tumorilor cerebrale. Aceasta compară compoziția chimică a tesutului normal cu cea a celulelor anormale. Testul este folosit în special pentru a determina tipul tumorii și gradul de agresivitate și pentru a distinge între recurența tumorii și necroza de iradiere, conform reginamaria.ro. Spectroscopia cerebrală este folosită pentru a detecta modificările metabolice care apar într-o serie de afecțiuni neurologice:

  • tumori cerebrale
  • accidente vasculare cerebrale
  • epilepsie
  • inflamații
  • infecții
  • anumite bpli de substanță albă
  • boli neurodegenerative (boala Alzheimer sau demența vasculară)

Ionuţ Popa nu a mai mers la antrenamentele celor de la UTA Arad

Ionuţ Popa nu a putut sta pe banca tehnică a celor de la UTA Arad în meciul pierdut pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, scor 0-3, în etapa 25. Mai mult, antrenorul a absentat de la majoritatea antrenamentelor din săptămâna preemergătoare partidei cu Luceafărul, anunţă sportarad.ro.

În vârstă de 65 de ani, Ionuţ Popa a ajuns pe banca celor de la UTA Arad pe 27 aprilie 2018. Pe parcursul carierei, antrenorul român a pregătit echipe precum Poli Timişoara, Şoimii Pâncota, Naţional Sebiş, Poli Iaşi, CS Mioveni, Jiul Petroşani şi Bihor Oradea.