Fotbal intern

Ionuţ Popa, spectacol la o conferinţă de presă: “Sărăcia-n fund mă împunge, eu tot fug şi ea m-ajunge”

27.10.2018 | 18:15
Ionut Popa spectacol la o conferinta de presa Saracian fund ma impunge eu tot fug si ea majunge

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la UTA Arad, a făcut din nou spectacol într-o conferinţă de presă în care s-a plâns de situaţia grea de la club şi problemele financiare pe care le are întreaga echipă. Acesta şi-a trimis jucătorii la muncă şi a anunţat că va face doar două şedinţe de pregătire pe săptămână:

“De săptămâna viitoare echipa face numai două antrenamente, marţea şi joia, în rest jucătorii caută să lucreze în ată parte, la muncile câmpului, la tăiat de lemne, construcţii pentru că timpul nu este încă urât, ca să îşi facă rost de bani […] Eu luni pot să chem vreo doi la mine la teren, să adune frunzele, să perie terenul sintetic, să facă curăţenie în vestiare, normal că îii plătesc. Cer împrumut.

Ionuţ Popa a făcut spectacol la o conferinţă de presă

Nu pot să fac echipă la Arad şi probabil că plec. Nu am venit la Arad să fiu înjurat jumătate de an, după aceea să mă împac cu brava galerie şi să nu pot să fac echipă. Dumnezeu (n.r. trebuie să dea salariul). Am peste 60 de ani, mi se fâlfâie mie că îmi spune cineva. Am 3 cărţi pregătite, mi se rupe mie. Am trecut de la Timişoara, unde am fost revoltat şi ajung la acel dicton Sărăcia-n fund mă împunge, eu tot fug şi ea m-ajunge. La prima ofertă, pa”, a spus Ionuţ Popa, citat de Telekom Sport.

Ionuţ Popa la o pauză de hidratare alături de elevii săi în meciul de fotbal dintre ASC Daco-Getica Bucureşti şi UTA Arad, contând pentru Liga 2, desfăşurat pe Stadionul Juventus din Bucureşti, duminică 5 august 2018.
Ionuţ Popa la o pauză de hidratare alături de elevii săi în meciul de fotbal dintre ASC Daco-Getica Bucureşti şi UTA Arad

Popa nu-l schimbă pe Dică! La cine se referea “Nik”

Popa a făcut show şi când a venit vorba despre omologul său de pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică. Tehnicianul vicecampionilor arunca săgeţi către Edward Iordănescu, despre care spunea că ar vrea să vină la FCSB în locul său. “Nu vrea să plece, am auzit ce a zis că sunt mulţi care îi dau telefon lui Luţu. Eu nu-i dau telefon lui Luţu”, a spus Popa, după acuzele lui Nicolae Dică:

Am rămas și pentru acei antrenori care mai sună pe la Luțu ca să vină la Steaua și care îl mai invită pe patron la o cafea. Mă ambiționează lucrurile acestea. Stau mulți la cotitură pentru că Steaua e un club mare”.