Fotbal intern

Metodă inedită de a face transferuri în Liga 1: “Îl mai păcălim dacă e străin, până învaţă limba”

ACS Poli Timişoara a învins-o cu 4-3 pe CFR Cluj în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Bănăţenii le-au administrat clujenilor prima înfrângere din acest sezon. Ionuţ Popa, antrenorul echipei care...
27.08.2017 | 22:20
Metoda inedita de a face transferuri in Liga 1 Il mai pacalim daca e strain pana invata limba

ACS Poli Timişoara a învins-o cu 4-3 pe CFR Cluj în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Bănăţenii le-au administrat clujenilor prima înfrângere din acest sezon. Ionuţ Popa, antrenorul echipei care a jucat stagiunea trecută barajul pentru râmânerea în Liga 1 Betano a trăit la cote maxime finalul meciului jucat la Timişoara.

La 24 de ore după victoria cu CFR Cluj, Ionuţ Popa a vorbit despre cum a trăit meciul contra liderului din campionat. Acesta a declarat că tumba făcută la scorul de 4-0 l-a făcut celebru. “Aud tot mai mulţi oameni care mă consideră antrenorul anului, mă sperie un pic. Nu ştiu cum este, nu am fost niciodată. Oricum, editorialul lui Ovidiu Ioaniţoaia l-am pus în ramă. Dimineaţă, la ora 10.00, am primit şi un telefon de la actorul Alexandru Arşinel, care mi-a propus un rol la teatrul Tănase după tumba făcută la 4-0. Dupa această tumbă, soţia mi-a spus că nu doar eu m-am dat peste cap, dar şi echipa”, a declarat Ionuţ Popa la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta.

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara a făcut un pariu cu jucătorii săi, acesta oferindu-le mai multe zile libere, însă fotbaliştii au refuzat şi preferă să joace un meci amical decât să aibă pauză. “Le-am propus un pariu băieţilor mei. Dacă iau 4 pucnte din două meciuri le dau 3 zile libere acum în această perioadă, dacă iau 6 le dau 5 zile libere. Acesta a fost modul meu de a motiva echipa. Mă bucură că dintre toţi, 18 au refuzat zilele libere şi joacă într-un amical marţi”, a mai precizat Ionuţ Popa.

Ionuţ Popa a vorbit şi despre posibilitatea de a mai aduce nişte jucători în pauza competiţională, dar acesta a precizat că este destul de greu din cauza lipsei banilor. “Săptămâna aceasta o să mai cumpărăm un jucător. Dar nu prea avem bani, de unde să avem bani? Dacă e străin îl mai păcălim până învaţă limba”.

Tags: