Fotbal intern

Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21! Imaginea emoţionantă de 15.000 de like-uri: “Nici vara viitoare nu ajung la ţară!” Foto

02.07.2019 | 20:41
Ionut Radu nu sia uitat bunicii dupa EURO U21 Imaginea emotionanta de 15000 de likeuri Nici vara viitoare nu ajung la tara Foto
Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21

Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21, unde a ajuns până în semifinale cu naţionala de tineret a României. În toamna anului trecut, după ce selecţionata lui Mirel Rădoi s-a calificat la turneul final din Italia şi San Marino, portarul lui Genoa oferea cea mai tare declaraţie, spunând că-şi va suna bunicul şi îi va cere scuze că nu va ajunge să-l viziteze.

Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21. Ce fotografie a postat pe Facebook

Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21 şi a mers să-i viziteze în scurta vacanţă pe care o are. Portarul naţionalei de tineret a României a mers în satul Brâncoveanu, judeţul Dâmboviţa, unde a petrecut câteva ore alături de familie.

Fotbalistul de 22 de ani a postat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare alături de bunicul său. “Am ajuns şi la bunicu'”, a scris Ionuţ Radu, iar imaginea a strâns peste 15.000 de like-uri la scurt timp după ce a fost urcată pe celebra reţea de socializare.

Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21
Ionuţ Radu nu şi-a uitat bunicii după EURO U21

Bunica l-a dus la fotbal. Ce mesaj a avut pentru bunic după calificarea la JO de la Tokyo din 2020

Ionuţ Radu a început fotbalul la Viitorul Bucureşti, unde a fost adus de bunica lui, care văzuse un anunţ de selecţie într-un ziar. Portarul lui Genoa şi-a adus aminte de momentul petrecut în urmă cu 17 ani. “Îmi aduc aminte de acea perioadă. A fost un moment special. Și da, are importanța lui în parcursul carierei mele. Bunica mea citea ziarele și a văzut acel anunț și așa am aflat de el”, a declarat Ionuţ Radu pentru cotidianul Libertatea.

După ce a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, Ionuţ Radu a avut, din nou, un mesaj special pentru bunicul său, anunţându-l că nici anul viitor nu va putea să-şi petreacă vacanţa la ţară. “Singura chestie care îmi vine în cap acum e că trebuie să îl sun pe bunicul meu şi să îi spun că nici vara viitoare nu mă duc la ţară”, spunea portarul de 22 de ani după remiza cu Franţa. De altfel, în toamna anului trecut, Ionuţ Radu a avut o replică asemănătoare. “O să îl sun pe bunicul meu în această seară să nu mă aştepte la ţară că merg la Euro 2019. Mergem în Italia ca să câştigăm Euro”.