Fotbal intern

Ionuţ Şerban vrea să plece de la Dinamo: “Dacă nu joc, ne gândim la altă echipă”

01.06.2018 | 08:43
Ionut Serban vrea sa plece de la Dinamo Daca nu joc ne gandim la alta echipa

Ionuţ Şerban vrea să plece de la Dinamo, după cinci ani de zile de când a venit în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul nu a îmbrăcat prea des tricoul “alb-roşu” şi anunţă că în cazul în care nu va intra în planurile pentru sezonul care urmează, atunci va dori să-şi găsească o altă echipă la care să activeze.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a vorbit şi despre partida cu Sepsi, de acasă, ultima din acest sezon a “câinilor”: “Pentru mine anul acesta a fost un pic mai bine decât anul trecut. În rest situaţia mea este specială şi sper din tot sufletul să reuşim să rezolvăm ceva atât eu cât şi clubul, vara aceasta. Să găsim o soluţie, să fie bine atât pentru mine cât şi pentru club. Trebuie să discutăm să vedem ce puetm să facem şi ce nu şi să luăm soluţia cea mai bună.

Ionuţ Şerban vrea să plece de la Dinamo: “Să vedem ce planuri are”

E dificil, am stat 5 ani la Dinamo, diintre care 3 nu am jucat aproape deloc şi la vârsta mea era foarte important să joc. Dar sunt sigur că vom găsi o soluţie şi vor veni şi rezultatele bune. Eu mi-aş dori să rămân la Dinamo, să joc la Dinamo, dar dacă asta nu se poate, nu e o soluţie în momentul acesta, putem să ne gândim şi la o altă echipă. Urmează să discutăm să vedem ce planuri are şi Mister cu mine pentru anul viitor.

Referitor la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, Şerban este încrezător că echipa sa nu se va relaxa în ultima etapă din acest sezon şi că va câştiga: „Nu cred că se pune problema să ne relaxăm, dacă am reuşit să avem atâtea rezultate bune, eu cred că putem să rămânem concentraţi încă un meci. Şi cei de la Sepsi au avut rezultate foarte bune în ultima vreme, dar eu cred că trebuie să ne luăm revanşa pentru meciul din tur din play-out. Contează foarte mult şi ultima impresie, pentru că este cea cu care rămânem duă sezonul ăsta, destul de dificil. Cred că şi noi dar şi suporterii merităm un rezultat bun şi să terminăm cu bine. Nu ştiu dacă voi juca mâine, mister ştie, noi aflăm echipa mâine la stadion”, a spus Şerban, citat de Telekomsport.

FC Dinamo Bucureşti joacă astăzi ultimul meci din Liga 1 Betano, acasă, cu Sepsi. Partida se va disputa de la ora 20:45 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ionuţ Şerban vrea să plece de la Dinamo
Ionuţ Şerban vrea să plece de la Dinamo
Tags: