Fotbal international

Drama Larisei Iordache! Mărturie tulburătoare: “Sunt bulversată!”

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte să concureze în prima probă a calificărilor la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu a mai putut concura în această competiţie. Ea...
05.10.2017 | 20:00
Drama Larisei Iordache Marturie tulburatoare Sunt bulversata

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte să concureze în prima probă a calificărilor la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu a mai putut concura în această competiţie. Ea a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi a părăsit sala într-un scaun cu rotile. Antrenorul sportivei a declarat că se încearcă revenirea rapidă în ţară pentru ca Larisa să fie operată.

La mai puţin de 24 de ore de la accidentare, Larisa Iordache a făcut o postare pe contul de Facebook în care spune că toată munca se poate duce într-o secundă: ”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă aşteptam chiar la asta. Ce-i drept, m-a cam luat prin surprindere. Deşi sunt bulversată, încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulţumesc din tot sufletul. N-am crezut că toată munca noastră, a mea şi a antrenorilor, se poate evapora într-o fracţiune de secundă. N-am crezut şi încă pare un vis neplăcut”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Iordache a suferit o ruptură de tendon

Gimnasta a ţinut să mulţumească celor care i-au fost alături după această accidentare şi a precizat că va reveni mai puternică. ”Eu aleg de fiecare dată vorba <cazi de şapte ori, te ridici de opt>, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine. Mulţumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune şi susţinerea voastră. Mulţumesc antrenorilor mei pentru tot. We are a team! Mulţumesc familiei mele pe care o iubesc şi mă iubeşte necondiţionat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteţi alături. Mulţumesc”, a încheiat Iordache mesajul.

Larisa Iordache urma să intre miercuri seară în concurs în a treia subdiviziune, la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire şi a fost scoasă din sală plângând. ”Tendonul i-a cedat, este rupt. Trebuie operat în ţară, vom încerca să plecăm de la Montreal cât mai repede”, a declarat Cristian Moldovan, antrenorul gimnastei în vârstă de 21 de ani.

Tags: