Fanatik Show

VIDEO / Imaginile care l-au adus la LACRIMI pe tata Puiu

Seară emoţionantă pentru Anghel Iordănescu, selecţionerul României care ne-a readus, după o pauză de şase ani, speranţele că vom putea participa la un turneu major. Premiat în cadrul...
27.11.2014 | 17:23
VIDEO  Imaginile care lau adus la LACRIMI pe tata Puiu

Seară emoţionantă pentru Anghel Iordănescu, selecţionerul României care ne-a readus, după o pauză de şase ani, speranţele că vom putea participa la un turneu major. Premiat în cadrul Galei FANATIK, selecţionerul primei reprezentative nu şi-a putut stăpîni emoţiile, lăcrimînd în momentul în care i-a fost înmînat premiul special “Revenirea Legendei.”

Artizanul celei mai mari performanţe a României, participarea în “sferturile” Campionatului Mondial din SUA, a refuzat să îşi mai ascundă trăirile şi a oferit un discurs emoţionant în momentul în care a primit premiul, după ce a fost prezentat într-un clip realizat de FANATIK.RO, avînd ca fundal sonor melodia lui Dan Spătaru, “De vrei să ştii ce înseamnă român”, moment  care l-a atins la coarda sensibilă pe tata “Puiu”.

FOTBAL:CEHIA-ROMANIA 4-1 PRELIMINARII CM 2006 (9.10.2004)

“Vă rog să mă credeţi că eu chiar am foarte mari emoţii! După o asemenea prezentare, este greu şi să mai vorbesc. Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că m-am întors în fotbal. Sincer, sînt mîndru că sînt român şi că sînt cu dumneavoastră. Să nu duceţi grijă în ceea ce priveşte echipa naţională, gala FANATIK a avut grijă să arate, prin nominalizările făcute, că am de unde să aleg. Chiar avem şi obiectiv, primele opt echipe din Europa.Vreau să mulţumesc actualei conduceri a FRF care m-a reevaluat, m-a reinventat”, au fost cuvintele rostite de către “General”.

iordănescu-CM-94-e1414147703691-765x547

“Generalul”, promisiune în premieră!

Discursul emoţionant al lui Iordănescu a fost precedat de o fastuoasa prezentare făcută celui care a fost denumit “Antrenorul Secolului”, oficialii prezenţi la Gala FANATIK fiind martori unor secvenţe inedite din întreaga carieră a “Generalului”. Vizibil emoţionat de primirea făcută şi de premiul acordat, Iordănescu a acceptat provocarea făcută de Horia Ivanovici, directorul FANATIK şi realizatorul FANATIK SHOW, aceea ca România să aibă ca obiectiv la EURO 2016 calificarea în sferturile competiţiei, ca o reeditare a performanţei de la Mondialul din 94, găzduit de Statele Unite!

Vezi VIDEO: