News

iPhone 12 Mini, analizat „la sânge” de George Buhnici. Tot ce trebuie să știi despre noile modele

06.11.2020 | 23:45
iPhone 12 Mini analizat la sange de George Buhnici Tot ce trebuie sa stii despre noile modele
George Buhnici a revenit cu un nou review al modelelor iPhone 12 Mini. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Obligat să șteargă review-ul inițial pe motiv că încălca embargoul media impus de Apple, George Buhnici a postat pe canalul său de Youtube un alt video în care analizează „la sânge” noul model iPhone 12 Mini, care va fi disponibil de săptămâna viitoare și în România, la un preț de pornire de 750 de euro.

Este cel mai compact iPhone de anul acesta şi unul care seamănă izbitor ca proporţie cu iPhone 5S, un telefon super compact ,cu specificaţii, însă, de ultimă generaţie”, susține realizatorul și nu putem decât să îl credem pe cuvânt.

ADVERTISEMENT

La capitolul „inconveniente” trebuie să consemnăm dimensiunea relativ mică a ecranului, spre deosebire de celelalte dispozitive ale gamei. „O să fie destul de greu să te uiţi la orice, dacă vrei să vezi bine, dacă vrei să vezi o poză, un document, un text, dacă nu ai o vedere foarte bună, va trebui să vii aici (n.r. aproape) şi deja devine obositor pentru ochi să se concentreze pe o zonă atât de îngustă”, îi avertizează fosta vedetă Pro TV pe cei ce își doresc un display generos.

George Buhnici dezvăluie secretele noului iPhone 12 Mini

Deşi este un telefon îngust şi mic, poate fi un telefon pentru cineva cu o mână mică, dar nu cred că va putea fi folosit pentru un consum intensiv de entertainment, deşi poate produce. Avem aceleaşi camere de 12 megapixeli wide şi normal, care sunt prezente şi pe iPhone 12, aceeaşi cameră, aceeaşi calitate.

ADVERTISEMENT

Surpriza vine de pe camera frontală care are şi ea tot 12 megapixeli şi face la fel video la 4k şi 60 de frameuri/ secundă la rezoluţie maximă, are şi stabilizarea electronică, este foarte clară, dar în continuare, aşa cum se întâmplă de două generaţii pe softul de la Apple, mă face să arăt un pic blonziu.

Are şi cea mai mică baterie – 2.227 de mAh, o anduranţă de o zi. În Bucureşti şi împrejurimi avem deja 5G, în Cluj, Braşov. Se încarcă pe jumătate în aproximativ jumătate de oră, cu încărcător de 20 waţi, care nu vine în cutie, vine doar cu cablul de încărcare şi atât, ca de altfel toate iPhone-urile din 2020.

ADVERTISEMENT

Din experienţa mea de utilizare se mişcă impecabil, nu simt nicio diferenţă faţă de, spre exemplu, iPhone 12 Pro. Suportă încărcare wireless, şi vine în trei variante de stocări: 64, 128 şi 256 GB”, susține George Buhnici.

Cât vor costa noile modele iPhone

În ceea ce privește prețul, detaliu care suntem convinși că vă stârnește curiozitatea dacă sunteți fani ai modelelor produse de Apple, ei bine, „versiunea de 256 GB costă 849 de dolari, înainte de taxe. Mă aştept la noi să fie peste 900 de euro. Versiunea de bază de 64 GB este 699 de dolari, la noi mă aştept să fie cel puţin 750 de euro, echivalent”.

ADVERTISEMENT

Dacă ești nerăbdător să intri în posesia primului iPhone cu tehnologie 5G, cu siguranță te vei bucura să afli că momentul mult așteptat se apropie cu pași repezi. Din informațiile noastre, livrările în România vor începe vineri, pe 13 noiembrie.

ADVERTISEMENT