Life

Acuzată că a avut mamă surogat, Irina Nicolae lămureşte misterul! De la ce a plecat totul şi cum a născut, de fapt

Fosta componentă de la ASIA Irina Nicolae a născut în secret, în Austria, o fetiţă superbă pe nume Scarlett Maria.
02.03.2018 | 11:38
Acuzata ca a avut mama surogat Irina Nicolae lamureste misterul De la ce a plecat totul si cum a nascut de fapt

Are 40 de ani şi a devenit mămică în urmă cu o lună. Irina Nicolae a născut în Austria o fetiţă care a primit nota 10 şi a dus sarcina cu discreţie. „Fetiţa se simte foarte bine şi e foarte cuminte. Râde tot timpul. O cheamă Scarlett Maria”, detaliază artista.

Fosta membră în trupa ASIA nu şi-a ascuns sarcina, dar nici nu a făcut caz de fericita perioadă din viaţa ei. Deşi au existat speculaţii că ar fi apelat la o mamă surogat, Irina neagă aceste zvonuri. „Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt gravidă, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a întrebat absolut nimeni. Dacă oamenii mă întrebau, le-aş fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Am fost foarte gravidă. Am avut o sarcină foarte frumoasă, am avut noroc. Nu mă pot plânge de absolut nimic”, adaugă vedeta.

În ce priveşte botezul micuţei, acesta se va întâmpla, cel mai probabil în Ungaria, unde Irina locuieşte în prezent. „Soţul meu e foarte ocupat. O să vedem, probabil sfârşitul lui aprilie, începutul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O să-l facem aici, în Ungaria, unde locuim, dar nu se ştie niciodată. Nu am hotărât nici măcar data. Oricum, va fi după Paşte. Copilul trebuie să fie creştinat. Nu ştim încă unde, aceste detalii vor fi puse la punct în curând”, mai spune artista.

Irina Nicolae este căsătorită cu Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, cu care solista s-a căsătorit din anul 2015, la Budapesta, dar cu care formează un cuplu de peste 13 ani.

Sursă: www.libertatea.ro