Fotbal intern

EXCLUSIV. Dezvăluiri BOMBĂ! Aissati: “Sunt şocat! M-a păcălit!”

Adi Mutu, managerul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a sperat că poate da lovitura cu Ismail Aissati, fostul jucător al celor de la Ajax, dar acesta a ajuns în cele din urmă în Liga a...
08.09.2017 | 00:09
EXCLUSIV Dezvaluiri BOMBA Aissati Sunt socat Ma pacalit

Adi Mutu, managerul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a sperat că poate da lovitura cu Ismail Aissati, fostul jucător al celor de la Ajax, dar acesta a ajuns în cele din urmă în Liga a 2-a din Turcia – vezi detalii. Contactat de FANATIK.RO, Aissati a făcut dezvăluiri uluitoare în legătură cu transferul său la Dinamo, dar şi ce l-a şocat în momentul în care a văzut contractul pe care i l-a propus Adi Mutu pentru a semna cu trupa din “Ştefan cel Mare”.

Ismail Aissati a venit în Bucureşti după ce a primit promisiunea că va încasa la FC Dinamo Bucureşti un salariu lunar de 10.000 de euro, dar şi-a luat o ţeapă de zile mari, după cum povesteşte fostul jucător al lui Ajax Amsterdam. “Vreau să vă explic de ce nu am mai semnat cu Dinamo. Înainte să vin la Bucureşti pentru a da probe la Dinamo, mi-am întrebat impresarul ce poate să îmi ofere clubul din punct de vedere financiar. El mi-a spus că îmi vor da 10.000 de euro pe lună dacă sunt în regulă din punct de vedere fizic şi dacă o să le placă ceea ce văd la antrenament. L-am întrebat: “Eşti sigur?”. Mi-a răspuns: “Da! Foarte sigur. Am vorbit cu preşedintele lor, cu Adrian Mutu!”. I-am spus că vin în probe pentru acest salariu”, a spus Aissati, EXCLUSIV pentru FANATIK.RO. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ismail Aissati: “Mă gândeam deja că sunt jucătorul lui Dinamo!”

După două antrenamente susţinute sub comanda lui Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo şi Adi Mutu i-au transmis lui Aissati că sunt mulţumiţi de el şi că îşi doresc ca acesta să rămână în “Ştefan cel Mare”, dar lucrurile au luat o turnură incredibilă.

“După al doilea antrenament, Mutu şi antrenorul Contra mi-au zâmbit şi mi-au spus că vor să mă păstreze. Le-am cerut apoi să îmi trimită contractul! Mi-au zis că îmi dau contractul şi că a doua zi urmează să fac vizita medicală, după care trebuia să semnez. Eu mă aşteptam să primesc un contract cu suma promisă agentului meu, adică 10.000 de euro pe lună. Mă gândeam deja că sunt jucătorul lui Dinamo, dar seara mi-au trimis contractul şi am rămas şocat! Mi-au propus în acte 4.000 de euro salariu”, a adăugat mijlocaşul ofensiv.

“Ce, eşti nebun?! Nu putem plăti o asemenea sumă!”

Aissati susţine că a fost păcălit de impresarul său, iar Adi Mutu, managerul general al lui Dinamo, l-a demascat pe acesta. Fostul jucător al lui Ajax a decis să-l concedieze pe impresarul său în momentul în care “Briliantul” i-a demonstrat că oferta oficială a lui Dinamo era de 4.000 de euro şi nu 10.000, aşa cum i s-a transmis înainte să ajungă în România.

“Am rămas şocat de-a dreptul! Am crezut că poate este o greşeală şi mi-am sunat impresarul. Acesta mi-a răspuns: “Nu este o eroare, ştii şi tu cum este în fotbal. Începi cu un salariu mai mic şi apoi creşti!”. Nu am fost de acord şi l-am pus să vorbească din nou cu Mutu şi să-i spună că, dacă nu primesc salariul promis iniţial, nu voi semna. Mutu a reacţionat imediat: “Ce, eşti nebun?! Nu putem plăti o asemenea sumă!” Apoi, mi-a dat mie poze cu discuţiile dintre ei în care agentul meu îl asigura că sunt dispus să vin pentru 3.000 de euro pe lună.”

Ismail Aissati şi-a concediat agentul prin telefon

“Am rămas uluit când am văzut asta şi mi-am sunat impresarul. I-am spus că mie nu îmi place să mint, că el a minţit pe la spatele meu şi nu este normal pentru mine şi Dinamo ce s-a întâmplat. Am mai purtat apoi o discuţie cu Mutu în care i-am transmis că pentru 4.000 de euro nu pot semna pentru că am familie şi banii ăştia îi pot lua şi în Olanda. Mi-am concediat impresarul care mi-a făcut această problemă cu Dinamo şi azi am semnat cu o formaţie din Turcia”,  a mai spus Aissati pentru FANATIK.

1.800.000 de euro este cota lui Aissati, conform transfermarkt.com

Tags: