Italia e premianta Euro 2016 pînă acum! Urmează un nou duel de foc, împotriva Germaniei, campioana mondială

Italia a venit la acest turneu lipsită de strălucire. Fără înşiruirea de vedete pe care eram obişnuiţi să o propună "squadra azzurra". Fără strălucire, dar cu siguranţa defensivă...
27.06.2016 | 23:50
Italia e premianta Euro 2016 pina acum Urmeaza un nou duel de foc impotriva Germaniei campioana mondiala
ADVERTISEMENT

Italia a venit la acest turneu lipsită de strălucire. Fără înşiruirea de vedete pe care eram obişnuiţi să o propună “squadra azzurra”. Fără strălucire, dar cu siguranţa defensivă oferită de marele Buffon şi linia de fundaşi ai campioanei Juventus, Chiellini, Bonucci şi Barzagli. Plus un strateg desăvîrşit la comandă, în persoana lui Antonio Conte. Şi a fost suficient!

Suficient cît să lase marile vedete fără nici o replică. Hazard, Lukaku, Ibrahimovici, Iniesta sau Morata, toţi transformaţi în simpli anonimi de către italieni. Belgia şi Suedia au fost învinse în grupe, iar în optimi a fost scoasă campioana europeană, Spania. Pe un parcurs nedrept de complicat, pentru italieni urmează Germania, campioana mondială. Dar ei nu sunt la Euro 2016 ca să se lamenteze. Au venit în Franţa ca să lupte! Şi ca să cîştige!

ADVERTISEMENT

1,68 este cota Stanleybet pentru X2 la meciul dintre Germania şi Italia, din sferturile de finală la Euro 2016

Italia şi-a demonstrat forţa la acest turneu final în special datorită defensivei. Reduta condusă de Antonio Conte a luat un singur gol pînă acum la Euro 2016, în patru meciuri jucate. Iar acela a venit de la cel mai modest adversar, Irlanda, ce-i drept într-un moment în care squadra azzurra era deja calificată şi se pregătea de optimi. Dar în meciurile cu adevărat importante, contra Belgiei, a Suediei şi a Spaniei, Italia nu a încasat. Este o performanţă uriaşă.

1,45 este cota Stanleybet pentru sub 2,5 goluri marcate în meci la confruntarea dintre Germania şi Italia

Şi Germania s-a remarcat printr-o defensivă de fier la acest turneu final. Nu a primit nici un gol în cele patru meciuri disputate pînă acum! Au fost victorii cu Ucraina, 1-0, şi Irlanda de Nord, scor 2-0, şi un egal cu Polonia, scor 0-0. Adversarele au reuşit să îşi creeze ocazii, dar Neuer a fost imbatabil. În optimile de finală, contra Slovaciei, Germania a jucat perfect. S-a impus cu 3-0 şi a obţinut o calificare facilă. Meciul contra Poloniei a fost singurul mai serios de pînă acum, test la care doar defensiva a fost premiantă.

ADVERTISEMENT

1,64 este cota Stanleybet pentru nu marchează ambele la partida dintre Germania şi Italia