A iubit-o, a ocrotit-o, a “şlefuit-o”, dar nu a fost invitat la nunta. Ce zice Bote despre “nunta anului”

El a ridicat-o, el a facut-o celebra si tot el este cel al carui nume a fost omis de pe lista invitatiilor de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Desi pare greu de crezut, Catalin Botezatu nu a...
25.08.2013 | 13:26
A iubito a ocrotito a slefuito dar nu a fost invitat la nunta Ce zice Bote despre nunta anului

El a ridicat-o, el a facut-o celebra si tot el este cel al carui nume a fost omis de pe lista invitatiilor de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Desi pare greu de crezut, Catalin Botezatu nu a fost inca invitat la nunta anului.

Nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav continua sa fie invaluita in mister. Desi, mai sunt doar 36 de zile calendaristice pana la producerea ei, evenimentul urmand sa aiba loc la data de 28 septembrie, dupa cum reporterii WOWbiz.ro au anuntat in exclusivitate, anumite persoane au fost omise de pe lista invitatilor.

Iar unul dintre personajele cheie din viata Biancai Dragusanu, care in mod normal ar fi trebuit sa fie prezenta alaturi de mireasa in ziua in cea mai importanta zi din viata ei, este Catalin Botezatu, cel care a descoperit-o, a iubit-o, slefuit-o si a ocrotit-o in permanenta, chiar si dupa ce s-au despartit. Surprinzator, lui Bote nu i-a fost inmanata pana in acest moment o invitatie la eveniment din partea miresei si nici nu a primit un telefon de la acesta in care sa i se precizeze ca este asteptat si dorit sa petreaca alturi de ceilalti nuntasi. “Deocamdata nu am apucat sa vorbesc cu Bianca. Nu stiu nimic despre nunta. In ultima perioada eu nu am prea fost prin tara, asa ca nu stiu daca m-a cautat”, a declarat Bote pentru WOWbiz.ro. In stilul sau caracteristic, cu diplomatie si mult tact, prin declaratia data designerul incerca sa o protejeze din nou pe fosta sa iubita si pupila, cel mai probabil, in vacarmul pregatirilor, acesta uitand sa il anunte si sa il invite la nunta ei.

bianca_victor_slav

Sursa: WowBiz