Iubita lui Dorian Popa, fără sutien! FOTO HOT

Dorian Popa şi Claudia respiră iubirea prin fiecare por. Deşi el se află pe litoral la muncă, ea nu se îndură să se relaxeze departe de el nici măcar o jumătate de oră. Drept urmare, îl...
14.08.2014 | 08:17
Iubita lui Dorian Popa fara sutien FOTO HOT

Dorian Popa şi Claudia respiră iubirea prin fiecare por. Deşi el se află pe litoral la muncă, ea nu se îndură să se relaxeze departe de el nici măcar o jumătate de oră. Drept urmare, îl însoţeşte peste tot, dar rămâne în…umbră sau cel puţin asta a vrut. Din fericire, paparazzii Spynews.ro au surprins cadre fierbinţi cu nurii bombei sexy, care au rămas descoperiţi în proporţie destul de mare, fără ca ea să aibă habar de priveliştea oferită şi de care, până acum, doar iubitul ei a avut parte.

Este idolul femeilor şi admiratoarele roiesc în jurul lui ori de câte ori urcă pe scenă sau îşi face apariţia la vreo emisiune TV. Conştientă probabil de pericolul iminent, bomba sexy a lui Dorian Popa îl urmăreşte îndeaproape.

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când, în loc să rămână la plajă, Claudia a decis să îşi însoţească iubitul la o emisiune TV. În timp ce el era în lumina reflectoarelor, şatena focoasă a rămas în apropiere, dar undeva mai în spate, ca să nu facă valuri. La cum arată, nici nu avea cum să treacă neobservată…S-a blindat cu ochelari de soare, pălărie cu boruri mari, şi-a luat un maieu cu spatele gol şi o pereche minusculă de pantaloni scurţi şi şi-a găsit un loc unde să savureze un suc rece.

Preocupată de evoluţia iubitului ei în emisiune, Claudia nu a mai fost atentă la topul larg, care i-a descoperit bustul atât de mult, încât a tăiat răsuflarea bărbaţilor din preajmă, care au decis instant să stea cu ochii pe ea ca pe butelie.

După un adevărat spectacol de striptease în public, în urma căruia nurii şi abdomenul ei au fost expuse în toată splendoarea, bomba sexy s-a ridicat brusc. Nu, nu a constat că a lăsat la vedere anumite părţi ale corpului la care doar Dorian Popa are acces, ci a fost un impuls de moment.

Cum iubitul ei cânta, Claudia a trăit intens piesa lui Dorian Popa, aşa că a simţit nevoia să se unduiască pe muzica lui. De această dată, sfârcurile ei au străpuns maieul larg, luptându-se să iasă la…aer. După semenea momente fierbinţi, Claudia a plecat la braţul lui Dorian, fără să sufle o vorbă despre outfitul care i-a jucat feste şi de care s-a prins…prea târziu.

Sursa: www.spynews.ro