Sport

Iulia Curea a răbufnit după CSM București – Metz 26-31: „Prea multe erori de arbitraj. Parcă am jucat în deplasare!”

05.04.2019 | 21:57
Iulia Curea a rabufnit dupa CSM Bucuresti  Metz 2631 Prea multe erori de arbitraj Parca am jucat in deplasare

CSM București are șanse minime să mai prindă Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin în acest an, după ce a pierdut prima manșă din sferturi cu Metz la cinci goluri diferență. 

Iulia Curea a răbufnit după CSM București – Metz 26-31

Dacă Oana Manea și Paula Ungureanu au preferat să vorbească strict despre evoluția celor două echipe, Iulia Curea nu s-a ferit să critice arbitrajul la finele partidei. Curea crede că suporterii au fost îndreptățiți să-i fluiere pe arbitri în timpul jocului, considerând că aceștia au greșit mult împotriva CSM-ului. De altfel, și antrenorul lui CSM a avut câteva cuvinte să le spună arbitrilor imediat după meci.

Nu sunt atât de dezamăgită pentru că am pierdut, ci sunt dezamăgită pentru că am simţit că am jucat în deplasare. Nu despre fani este vorba, nu pot să zic mai multe. I-am înţeles pe suporteri când au huiduit arbitrajul. Au fost foarte multe greşeli de arbitraj, prea multe.

Iulia Curea i-a criticat pe arbitri dupa meci
Iulia Curea i-a criticat pe arbitri dupa meci

Am luat bătaie la cinci goluri, nu mai avem presiune, nimeni nu se aşteaptă să mergem acolo şi să le batem, dar noi sper să câştigăm, chiar şi la un gol. Ne dorim să ajungem în Final Four pentru că nu se ştie câte şanse mai avem la campionat, a spus Iulia Curea, la Telekom Sport.

În comparație, Paula Ungureanu s-a arătat dezamăgită de faptul că a evoluat neașteptat de puțin în acest joc, criticându-și indirect antrenorul. Paula Ungureanu nu va mai continua la CSM București din vară, semnând deja cu o altă echipă din Liga Florilor.

„Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin, acest lucru să îl discutaţi cu staff-ul tehnic. A fost o decizie grea, într-adevăr, să plec de la CSM, însă am simţit că este momentul să fac acest lucru, a spus Paula Ungureanu, la Telekom Sport.