News

Iulia Vântur și-a făcut concediul departe de Salman Khan. Cei doi se văd tot mai rar în ultima vreme. FOTO

16.08.2019 | 15:15
Iulia Vantur sia facut concediul departe de Salman Khan Cei doi se vad tot mai rar in ultima vreme FOTO

Iulia Vântur și-a făcut concediul departe de Salman Khan și par a fi nenumărate probleme în paradisul indian. Devine din ce în ce mai evident că cei doi nu traversează cea mai frumoasă perioadă. De altfel, presa locală a scris că au existat și discuții serioase purtate în cuplu. Aproape logic, motivul principal este reprezentat de faptul că cei doi îşi petrec timpul mai mult separat decât împreună.

Iulia Vântur și-a făcut concediul departe de Salman Khan

De curând, românca a mers într-o super vacanță în Bali. A făcut-o alături de Laura Coșoi, Cosmin, Adela Popescu și Radu Vâlcan. Și cam atât pentru că indianul de care este îndrăgostită până peste cap Iulia Vântur a ales să rămână acasă, motivând că este reținut de mai multe proiecte. Și într-adevăr, Khan a participat la mai multe filmări, fiind implicat în tot felul de producții. Prieteni apropiați ai cuplului spun că Salman Khan nici măcar nu a sunat-o pe Vântur, deși aceasta a trecut prin adevărate peripeții în concediu.

În Bali a avut loc un cutremur destul de mare, unul care a speriat-o serios pe vedeta de televiziune. „Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine”, a povestit iubita lui Salman Khan.

Cei doi se văd tot mai rar în ultima vreme

„Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând”

, a continuat fosta prezentatoare

La puțin timp distanță a postat și pe o rețea de socializare o imagine cu un text sugestiv! „Sună foarte simplu, dar dacă ești tu însuți, atunci ești diferit de toți ceilalți”, a scris Iulia Vântur care a ales să revină în India pentru a fi aproape de cei pe care îi consideră familia ei, dar şi de încă iubitul Salman Khan, în ciuda faptului că amicii alături de care și-a petrecut vacanța s-au întors în România.