Life

Iuliana Tudor, mesaj emoționant despre lupta pe care o duce mama ei zi de zi, imobilizată într-un scaun cu rotile: „Ți se schimbă total perspectiva”

Iuliana Tudor a învățat ce înseamnă lupta adevărată în viață de la mama ei! Prezentatoarea de la TVR a vorbit despre cât îi este de greu să aibă grijă de cea care i-a dat viață.
31.03.2022 | 17:00
Iuliana Tudor mesaj emotionant despre lupta pe care o duce mama ei zi de zi imobilizata intrun scaun cu rotile Ti se schimba total perspectiva
Iuliana Tudpr, alături de mama ei. Foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor are o relație cu totul specială cu mama ei, căci ea este femeia de la care a învățat că trebuie să își păstreze optimismul indiferent prin  ce ar trece și oricât de grele ar fi încercările din calea ei.

Iuliana Tudor, mesaj emoționant despre luptele de zi cu zi. Ce a învățat de la mama ei

Realizatoarea show-ului „Vedeta populară” de la Televiziunea Română a spus că de la mama ei a învățat că viața este o luptă zilnică și că merită să dea tot ce are mai bun pentru a fi fericită. Femeia care i-a dat viață este, din nefericire, imobilizată de ani buni într-un scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

Mama Iulianei Tudor a trecut printr-o intervenție chirurgicală destul de dificilă, la coloană, în urma căreia s-a trezit cu o problemă motorie la ambele picioare.

Iuliana are grijă de mama ei ca de ochii din cap și nu vede în necazul ei o povară, dimpotrivă. De la icoana ei de pe acest pământ a învățat cele mai frumoase lucruri.

ADVERTISEMENT

„Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva vieții”

„Când îți propui ceva, e important să-ți găsești resortul. Îndemn pe oricine să nu se lase dezamăgit de astfel de experiențe. Viața, dacă îmchide o ușă, apoi deschide alta.

Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața. Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură.

ADVERTISEMENT

Am învățat să trăiesc cu asta, să nu văd ca pe o problemă. Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva asupra vieții. Nu mai vezi totul în negru. Nu pot să spun că o simt ca pe o problemă. 

De la mama mea am învățat lupta zilnică pentru viață, pentru familie, pentru copilul ei”, a spus Iuliana Tudor într-un reportaj difuzat de Prima TV.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă îi este, totuși, teamă de ceva, prezentatoarea a mărturisit că situația social-economică de la noi din țară o sperie. Războiul nu o panichează atât de tare cât scumpirile și sărăcia tot mai mare din România.

 

ADVERTISEMENT