Fotbal international

Ivan a refuzat Galatasaray. “Așa se întâmplă când nu te gândești!”

25.05.2018 | 14:07
Ivan a refuzat Galatasaray Asa se intampla cand nu te gandesti

Ivan a refuzat Galatasaray. Oferta respectivă i-a venit pe adresa clubului CS Universitatea Craiova în același timp în care fostul atacant al oltenilor primise o propunere și de la Krasnodar.

Aventura lui Andrei Ivan la Krasnodar este pe care să se termine la un an de când fostul atacant al oltenilor semnase în Rusia. Nemulțumiți de faptul că jucătorul nu s-a integrat deloc în angrenajul echipei, și a suferit mai multe accidentări în ultimele luni, oficialii lui Krasnodar sunt gata să se despartă de atacantul român în această vară.

Ivan a refuzat Galatasaray. “Așa se întâmplă când nu te gândești!”

După ce s-au înțeles cu oltenii pentru aproximativ 4.000.000 de euro cu tot cu bonusuri financiare,rușii de la Krasnodar au beneficiat într-un an de zile de serviciile lui Ivan doar 25 de minute. Astfel că aceștia sunt gata să renuțe la jucătorul român pentru suma de 1.500.000 de euro după ce l-au pus pe lista de transferuri.

Contactat de către FANATIK.RO, Sorin Paraschiv, fostul impresar al lui Ivan ne-a mărturisit că atacantul român trebuia să se gândească mult mai bine atunci când a decis să aleagă Krasnodar. “Recunosc că îmi pare rău de situația în care a ajuns acum Andrei Ivan, dar așa se întâmplă când nu te gândești și uiți cine te-a ajutat în viață. Eu acum nu mai am nici o treabă cu Andrei Ivan și nu am cum să îl ajut. Când am încercat să îl ajut nu a vrut el. Vreau să știți că în același timp în care el a primit oferta de la Krasnodar eu am înaintat o ofertă lui Ivan și Craiovei de la Galatasaray. El primea un salariu mai mare ca la Krasnodar, iar Craiova încasa 2.700.000 de euro plus 1.500.000 de euro bonusuri financiare. Consider că cei de la Craiova s-au cam grăbit să accepte oferta din Rusia, iar de Ivan ce să mai zic?

Așa se întâmplă când nu te gândești. Păi trebuia să te uiți și tu pe lotul lui Krasnodar și atunci vedeai că titularul din atacul lui Krasnodar este titularul naționalei Rusiei. Dar mai vedeai că acolo mai erau încă doi-trei jucători pe care tu Ivan nu aveai cum să îi scoți din echipă la 20 de ani. Îmi pare rău de el, dar acum nu am ce să îi mai fac. Este mare păcat că după ce a ajuns în Rusia, Ivan a pierdut și echipa națională a României. Dacă tu nu joci la echipa ta de club nici nu ai cum să mai ajungi și la națională”, a spus Paraschiv.