News

Jean Paler a leșinat în mijlocul străzii! Actorul are probleme mari de sănătate

05.04.2019 | 18:18
jean Paler vorbește despre problemele sale de sănătate, în direct la Pro TV

Clipe de groază pentru Jean Paler. Îndrăgitul comic se confruntă cu grave probleme de sănătate și din această cauză a leșinat în mijlocul străzii. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cunoscutul actor, în cadrul unei emisiuni televizate.

Jean Paler a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, moderate de cunoscutul prezentator Cătălin Măruță la Pro TV, Jean Paler a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Totodată, îndrăgitul actor a povestit un episod delicat prin care a trecut, pe fondul bolii de care suferă.

Fac bine, cu voia lui Dumnezeu, să zicem. În ultima perioadă, tot aveam probleme de sănătate. Adică, mi s-a făcut rău pe stradă, în magazin. Da, am leșinat. Mi s-a tăiat filmul și m-am prăbușit chiar pe stradă. Eu am pus-o pe seama că sunt „ciupit”. Mi s-a întâmplat în magazin și oamenii au sărit repede. Poate să se întâmple ceva cu mine” , mărturisit Jean Paler, unul dintre cei mai apreciați comedianți din România.

Jean Paler, pe patul de spital. Comicul se confruntă cu probleme de sănătate
Jean Paler, pe patul de spital. Comicul se confruntă cu probleme de sănătate

Cum se simte Jean Paler

Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez… Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima” , a mai spus îndrăgitul umorist.

În urmă cu scurt timp, Jean Paler dezvăluia că trece prin momente delicate, întrucât inima sa funcționează doar la 30 % din capacitate. A fost diagnosticat cu fibrilație, iar medicii i-au transmis că are nevoie urgentă de un defibrilator, care îi poate salva viața, după ce îi stabilizează bătăile inimii.

Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator.

Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”.