Sporturi

Jennifer Brady o laudă pe Simona Halep înainte de meciul direct de la Rogers Cup: “E una dintre cele mai bune din lume”

05.08.2019 | 21:21
Jennifer Brady o lauda pe Simona Halep inainte de meciul direct de la Rogers Cup E una dintre cele mai bune din lume

Jennifer Brady o laudă pe Simona Halep înainte de meciul direct de la Rogers Cup. Cele două se vor duela în turul 2 al turneului care se dispută la Toronto, partidă care va fi programată miercuri. La ediţia de anul trecut, românca a câştigat trofeul după o finală cu Sloane Stephens.

Jennifer Brady o laudă pe Simona Halep înainte de meciul direct de la Rogers Cup: “E fantastică”

Înainte de meciul direct de la Rogers Cup, Jennifer Brady a avut cuvinte de laudă pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis de 24 de ani a susţinut că românca este una dintre cele mai bune din lume, dar că presiunea va fi pe aceasta la partida din turul 2.

“Ea e fantastică, o competioare incredibilă. E una dintre cele mai bune din lume şi abia aştept să fac faţă acestei provocări. Dar ea va avea presiune, eu nu am nimic de pierdut. Sper să fac un meci foarte bun”, a spus Jennifer Brady pentru Digi Sport.

Jennifer Brady o laudă pe Simona Halep înainte de meciul direct de la Rogers Cup (sursă foto: hepta.ro)
Jennifer Brady o laudă pe Simona Halep înainte de meciul direct de la Rogers Cup (sursă foto: hepta.ro)

Care sunt armele lui Jennifer Brady în meciul cu Simona Halep

Jennifer Brady a vorbit despre avantajele pe care le are în meciul cu Simona Halep. În plus, americanca a analizat victoria obţinută în faţa Kristinei Mladenovic în turul 1 de la Rogers Cup, reuşind să-şi ia revanşa pentru o înfrângere suferită la ediţia din 2017 de la Roland Garros.

“Am făcut un meci foarte bun, sunt foarte bucuroasă că am câştigat. În urmă cu doi ani, pierdusem împotriva ei cu 9-7 în decisiv, la Roland Garros. A fost o revanşă. Nu am simţit foarte mult căldura, eu vin din Florida, sunt obişnuită. Mă antrenez acolo, aşa că nu simt căldura foarte mult. Serviciul şi forehandul sunt armele mele principale. Încerc să dictez cu ele şi să le folosesc la maximum”, a mai spus Jennifer Brady. Jucătoarea de tenis de 24 de ani a ajuns pe tabloul principal de la Rogers Cup după ce a învins-o pe Monica Puig în calificări.