Fotbal international

SFÂŞIETOR! Puştiul de 6 ani, fan al lui Sunderland, răpus de cancer! A fost cel mai bun prieten al lui Jermain Defoe

UPDATE, ora 8:00 / Veste cumplită din Anglia. Bradley Lowrey, 6 ani, a murit vineri seară, după ce a pierdut lupta cu o formă rară de cancer. Jermain Defoe, idol al puştiului şi cel mai bun...
08.07.2017 | 08:01
SFASIETOR Pustiul de 6 ani fan al lui Sunderland rapus de cancer A fost cel mai bun prieten al lui Jermain Defoe
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 8:00 / Veste cumplită din Anglia. Bradley Lowrey, 6 ani, a murit vineri seară, după ce a pierdut lupta cu o formă rară de cancer. Jermain Defoe, idol al puştiului şi cel mai bun prieten al acestuia în ultimele luni, anunţase iminenta tragedie încă de joi, când a susţinut o conferinţă de presă, fiind prezentat ca jucător al lui Bournemouth: “Viaţa lui Bradley este o chestiune de zile, îmi este foarte greu să vorbesc despre asta”. Vestea morţii lui Bradley a fost devastatoare în întreaga lume, după ce micuţul devenise un adevărat simbol al luptei pentru viaţă, datorită curajului extraordinar de care a dat dovadă în lunile în care s-a luptat pentru viaţa sa.


Momente emoţionante la conferinţa de presă susţinută de Jermain Defoe, fost atacant al celor de la Sunderland, care a fost prezentat la Bournemouth. Atacantul englez a fost întrebat despre Bradley Lowery, un puşti de şase ani, diagnosticat cu o formă de cancer infantil şi aflat în fază terminală. Defoe a izbucnit în lacrimi în faţa camerelor, în timp ce vorbea despre prietenia sa cu Bradley, pe care l-a cunoscut cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Bradley Lorey a fost diagnosticat cu o formă de cancer infantil, moment în care medicii au spus că mai are doar 18 luni de trăit. Ultimele analize arată că speranţele că puştiul de şase ani poate învinge boala nu au crescut deloc. Ca răspuns, Bradley le-a cerut părinţilor săi să organizeze o petrecere alături de rude şi prietenii săi. Printre invitaţi a fost şi Jermain Defoe, cel care a jucat pentru Sunderland, echipa favorită a puştiului.

Atacantul englez a onorat invitaţia şi a stat alături de Bradley şi prietenii săi mai multe ore, până când puştiul de şase ani a obosit şi a decis să meargă la culcare. O poză în care Defoe apare alături de Bradley, în pat, înainte ca acesta să adoarmă, a fost publicată de presa din Anglia şi a emoţionat întreaga lume. Fotbalistul l-a cunoscut pe puşti, al cărui idol este, la un meci al lui Sunderland la care Bradley a fost invitat să dea lovitura de start, în primăvara acestui an.

ADVERTISEMENT

“Bradley era fericit şi relaxat alături de Defoe”, a scris mama băiatului, pe pagina de Facebook Bradley Lowery’s Fight. Defoe nu a putut să îşi stăpânească lacrimile când a început să vorbească de Lowery: “Nu mai e decât o chestiune de zile. E teribil să-l ştiu suferind atât de mult. Lăsaţi-mă două minute. Trebuie să fiu puternic pentru familia mea şi pentru familia lui”. După câteva momente, Defoe a putut să continue dialogul cu presa, vizibil afectat. “Sunt recunoscător că am avut şansa să fac parte din viaţa lui Lowery. Ceea ce a adus el în viaţa mea este cu adevărat specială. Mi-a oferit multe momente pe care mi le voi avea cât voi trăi”, a declarat Defoe.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU DEFOE ŞI BRADLEY

Tags: