Fosta parteneră a lui Jese îi aduce acuzaţii grave: “Copilul stă prin spitale, iar tu cumperi maşini şi diamante scumpe”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/03/2018, 21:49
Fosta parteneră a lui Jese îi aduce acuzaţii grave: “Copilul stă prin spitale, iar tu cumperi maşini şi diamante scumpe”

Aurah Ruiz, fosta parteneră de viaţă a lui Jese Rodriguez şi mama fiului său Nyan, a avut o reacţie acidă pe Instragram la adresa mijlocaşului celor de la Stoke City, al cărui copil se află în spital din momentul în care a fost născut. Cei doi s-au despărţit la finalul lunii ianuarie, iar Ruiz este nemulţumită de modul în care alege Jese să trateze problemele medicale ale copilului.

“Călătoreşti cu avioane private, pui poze cu diamante care valorează sute de mii de euro, iar hainele copilului tău sunt spălate cu mâna într-o chivuetă, în timp ce el se află într-un scaun în spital. Continuă să chetuieşti bani cu prieteii tăi, să vă distraţi, să cumpăraţi maşini şi haine de firmă, în timp ce copilul tău are probleme mari. În timp ce eu am grijă de fiul nostru, fără spirijinul tău. Îţi face plăcere să ne răneşti. Mi-ai luat singurul loc în care puteam să mă odhinesc şi singura persoană care îmi putea aduce mâncare la spital. Ai spus că familia mea şi prietenii mei ar trebui să plătească pentru tot. Familia mea face eforturi mari ca să zboare în fiecare săptămână la mine, după ore întregi de munca, iar totul din cauza că tu nu vrei să ne ajuţi”, a fost mesajul sfâşietor. 

Jese are trei băieţi 

Fotbalistul crescut la Real Madri are trei băieţi, Jese Jr (născut în 2012), Neizan (născut în 2016) şi Nyan (născut în 2017). Internaţionalul spaniol a aflat de naşterea celui de-al doilea fiu de pe Instragram, după ce mama copilului a postat un mesaj în care anunţa că Jese este tatăl copilului. Fostul jucător de la Real şi PSG a făcut un test ADN pentru a putea confirma că este tatăl pruncului. Al treilea copil al ibericului s-a născut prematur şi are mai probleme de sănătate, fiind internat într-un spital din Gran Canaria.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×