Sporturi

Joacă Biletul Zilei din 19 decembrie. Cel de ieri a fost CÂȘTIGĂTOR!

19.12.2018 | 13:07
Joaca Biletul Zilei din 19 decembrie Cel de ieri a fost CASTIGATOR

Biletul Zilei de miercuri 19 decembrie. La fel ca ieri, alegem două partide din Bundesliga. Biletul Zilei de marți a fost CÂȘTIGĂTOR. Ambele meciuri din Germania ne-au ieșit! Am evitat surpriza de la Dusseldorf – Dortmund 2-1, mizând pe minimum trei goluri și am pariat ”1 solist” pe Gladbach – Nurnberg 2-0. Pentru astăzi avem mare încredere în Bayern Munchen – RB Leipzig și Mainz – Frankfurt.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 19 decembrie AICI. Bavarezii au o șansă uriașă să recupereze o parte din deficitul față de Dortmund, care a pierdut aseară cu 1-2 în fața lui Dusseldorf. În caz de victorie cu RB Leipzig, Bayern se apropie la 6 puncte de Dortmund și o egalează pe Gladbach, ocupanta locului secund. Oare să fie atât de ușor? RB Leipzig se află chiar în coasta bavarezilor și ar putea chiar să-i depășească daca se impune la Munchen. Este un meci destul de dificil de anticipat, așa că ți-am ales unul din cele mai bune ponturi ca să-l ai ”verde” pe bilet!

VERIFICĂ pontul pentru Borussia Bayern Munchen – RB Leipzig

Biletul Zilei, 19 decembrie. Pontul pentru Mainz – Frankfurt

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Mainz – Frankfurt. Nici al doilea meci de pe biletul zilei nu este ușor de anticipat, dar eu l-am descifrat, ținând cont de rezultatele utilemor meciuri directe, dar și ținând cont de jucătorii accidentați. Formația gazdă are câțiva jucători indisponibili, la fel ca și Frankfurt, însă sunt pierderi mai grele pentru formația gazdă. De asemenea, ultimele meciuri directe au scos în evidență supremația celor din Frankfurt.