Fotbal intern

Steaua A SCĂPAT de datoriile către “prinţul” Cristea!

UPDATE 18:45 / Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a decis miercuri să respingă "ca nefondată", cererea formulată de Adrian Cristea împotriva Stelei, prin care a solicitat plata a...
24.09.2014 | 18:45
Steaua A SCAPAT de datoriile catre printul Cristea
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:45 / Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a decis miercuri să respingă “ca nefondată”, cererea formulată de Adrian Cristea împotriva Stelei, prin care a solicitat plata a 28.000 de euro.

–––

Adrian Cristea continuă războiul cu Steaua la Comisiile din cadrul FRF.  “Prinţul” a cîştigat deja o primă dispută în instanţă cu clubul din Ghencea, iar Gigi Becali trebuie să îi plătească prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, de 120. 000 de euro. De această dată, fostul internaţional a reclamat gruparea din Ghencea pentru plata a 28.000 euro, sumă provenită din două salarii restante.

ADVERTISEMENT

Cristea nu cere nimic în plus de la Steaua. El îşi cere doar drepturile sale financiare. Conducerea Stelei putea să cadă cu el la pace în momentul în care a fost la un pas să se transfere în Israel, dar, din ambiţia unor persoane din club, s-a blocat transferul”, ne-a spus un apropiat al actualului fotbalist al Concordiei Chiajna.

Salariu de nimic la Chiajna 

Decăderea lui Adrian Cristea este evidentă. FANATIK.RO a aflat că jucătorul a ajuns acum să joace pe o sumă infimă la Chiajna. El încasa la Steaua un salariu de 14.000 de euro pe lună, în timp ce la  Chiajna poate să cîştige lunar maximum 4.000 de euro, însă doar dacă îndeplineşte unele obiective. “Cristea nu a avut pretenţii în momentul în care a ajuns la Chiajna. A spus că este de acord să primească cît i se oferă. El are un salariu lunar de 2.000 de euro, dar dacă va îndeplini unele clauze de obiectiv, minute jucate, goluri şi pase de gol, ar putea încasa 4.000 de euro pe lună. Însă, dacă nu va juca, atunci nici nu se va alege cu bani”, a dezvăluit o sursă pentru FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

14.000 de euro încasa Cristea pe lună la Steaua 

2.000 de euro este acum venitul lui 
PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!