Fotbal international

După 22 de ani, John Terry a lăsat Chelsea. Vezi unde va juca sezonul viitor

Legenda lui Chelsea, John Terry, fotbalist care s-a identificat timp de 22 de sezoane cu gruparea de pe Stamford Bridge, a părăsit echipa campioană a Premier League. Terry a fost multă vreme...
03.07.2017 | 18:48
Dupa 22 de ani John Terry a lasat Chelsea Vezi unde va juca sezonul viitor
ADVERTISEMENT

Legenda lui Chelsea, John Terry, fotbalist care s-a identificat timp de 22 de sezoane cu gruparea de pe Stamford Bridge, a părăsit echipa campioană a Premier League. Terry a fost multă vreme căpitanul lui Chelsea, un fotbalist charismatic, foarte mult iubit de suporteri. În cariera sa a evoluat şi alături de doi internaţionali români, Dan Petrescu, respectiv Adrian Mutu.

John Terry a plecat de la Chelsea. Vezi care este noua lui echipa (2)

La 36 de ani Terry a avut o mulţime de oferte pentru a-şi continua cariera. Trei cluburi din Premier League, Bournemouth, West Bromwich şi Watford i-au făcut intens curte, iar din China şi Statele Unite a avut o mulţime de oferte. În cele din urmă s-a decis şi luni a semnat pe un an cu un nume mare din fotbalul englez, dar aflat într-un prelungit con de umbră în ultimii ani. Este vorba de o fostă campioană a Europei: Aston Villa.

ADVERTISEMENT

John Terry, convins de bunul său partener de golf

Clubul fanion al oraşului Birmingham are ca obiectiv pentru noul sezon revenirea în primul eşalon. John Terry, care va purta acelaşi număr 26, pe care l-a avut la Chelsea, a fost convins să semneze cu o echipă din Championship de către antrenorul lui Villa, Steve Bruce. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi Terry a decis să îi dea o mână de ajutor la promovare.

Terry şi Bruce obişnuiesc să meargă împreună la golf, sport pe care fostul căpitan al lui Chelsea îl consideră ca o relaxare. “Merg de multă vreme cu Steve să jucăm golf. Nu aveam cum să nu îl ajut să se bată la promovare. Aston Villa e un club mare în Anglia, dar trece printr-o perioadă mai grea. Toată lumea de la club vrea în Premier League, însă nu va fi uşor. Un club ca Aston Villa nu poate să rămână mult timp în Championship.”

ADVERTISEMENT