ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jordan Henderson a povestit o întâmplare de la primele antrenamente ale lui la Liverpool: „Îmi venea să-l omor pe Luis Suarez!”

Autor: Andrei Șchiopu | 16.11.2019 | 11:41
Jordan Henderson a povestit o întâmplare de la primele antrenamente ale lui la Liverpool: „Îmi venea să-l omor pe Luis Suarez!”
Jordan Henderson. Sursă foto: hepta.ro

Jordan Henderson a povestit o întâmplare de la primele antrenamente pe care le-a făcut când a ajuns în 2011 la Liverpool. Căpitanul „cormoranilor” a avut o altercație cu Luis Suarez, fostul golgheter de pe „Anfield”, despre care spune că îl ironiza.

ADVERTISEMENT

Neînțelegerea lui Jordan Henderson cu Luis Suarez: „Îmi venea să-l omor!”

La primele antrenamente pe care Jordan Henderson le-a avut la Liverpool, Luis Suarez nu înțelegea de ce mijlocașul a fost adus pe „Anfield”: „În viața unui fotbalist sunt foarte multe critici și persoane care se îndoiesc de tine. Când am ajuns la Liverpool era foarte tânăr, iar Luis făcea unul sau două lucruri la antrenamente care nu-mi plăceau de mine. Mă făcea să mă simt că nu sunt destul de bun pentru a fi la același antrenament cu el”.

„Brațele lui erau arătau mereu nemulțumirea și lăsau impresia că nu înțelegea ce făceam pe teren. Chiar am fost rănit de gesturile lui. A făcut așa de 3 ori și simțeam că îmi vine să-l omor, credeam că o să explodez. Din acel moment, am avut o relație bună cu Luis. În următorul joc chiar i-am dat o pasă de gol”, a mai spus Henderson.

ADVERTISEMENT

Henderson a intervenit în cearta dintre Gomez și Sterling

La partida câștigată de Liverpool cu 3-1 împotriva lui Manchester City, Joe Gomez s-a certat cu Raheem Sterling, iar mijlocașul „cormoranilor” a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi: „Am făcut tot ce am putut pentru a-i despărți. Nu-mi plac certurile, de altfel singurul moment în care m-am enervat cu adevărat a fost cel cu Suarez de care am amintit. În rest sunt un tip foarte calm”.

Cearta dintre ei doi a continuat și la antrenamentele Angliei, iar Raheem Sterling a fost exclus din lotul lui Gareth Southgate din motive disciplinare.

ADVERTISEMENT
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Jordan Henderson, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!