Fotbal intern

Câți bani cere Jordan Mustoe să rezilieze acum cu Dinamo. EXCLUSIV

20.03.2019 | 19:09
Câți bani cere Jordan Mustoe să rezilieze acum cu Dinamo. EXCLUSIV
Jordan Mustoe a fost adus la Dinamo de Laurette Nogo, soția fostului jucător al Oțelului și al Astrei Giurgiu, burkinabezul Salif Nogo

Jordan Mustoe și-a semnat sentința la Dinamo! Ceea ce FANATIK anticipa imediat după eșecul de acasă cu FC Botoșani, anume că fundașul englez nu va prinde vara în Ștefan cel Mare, este pe cale să se întâmple în aceste zile. Mustoe și Dinamo vor rezilia, dar se discută intens asupra condițiilor financiare în care se va produce despărțirea prematură a celor două părți.

Jordan Mustoe vrea 20.000 de euro ca să rezilieze acum cu Dinamo!

Forțat de suspendarea lui Deian Sorescu, Mircea Rednic l-a titularizat în meciul crucial pentru play-off cu FC Botoșani pe Jordan Mustoe. Acesta a jucat pe postul său obișnuit, cel de de fundaș stânga, iar titularul de drept, albanezul Aliji, a fost mutat în dreapta, în locul lui Sorescu. Mustoe a fost cel mai slab jucător al lui Dinamo în partida care a închis matematic discuția despre play-off pentru alb-roșii.

Întrebat imediat după meciul cu Botoșaniul despre Mustoe, Rednic a declarat: „Nu am timp să aștept pe nimeni!” Dovadă că la câteva zile portarul McDermott a reziliat, dar, totuși, Mustoe a mai primit o șansă. A fost titular și la Mediaș etapa trecută, dar evoluția slabă i-a decis soarta. Va rezilia cu Dinamo! Dar nu oricum. Englezul vrea 20.000 de euro pentru a pleca acum, adică banii pe toate cele 5 luni pentru care are contract, el fiind remunerat cu 4.000 de euro lunar!

Jordan Mustoe cere 20.000 de euro să rezilieze acum cu Dinamo
Mircea Rednic este dezamăgit de prestațiile lui Jordan Mustoe și nu mai are timp de pierdut cu el

Mircea Rednic pentru FANATIK: „Vom discuta zilele acestea și sigur vom găsi soluția!”

Impresarii jucătorului au avansat varianta că Mustoe nu mai are acum unde să meargă și ori primește banii pe tot contractul, ori rămâne până în vară în „Ștefan cel Mare”. Dinamo nu este deloc de acord cu pretențiile fundașului care a jucat ultima oară în Finlanda, la Seinajoen.

Contactat de FANATIK, Mircea Rednic a declarat că rezilierea dintre părți se va produce în această pauză pentru meciurile echipei naționale. „Vom discuta zilele acestea și cu jucătorul, și cu impresarii lui și sigur vom găsi soluția”. Este foarte posibil ca Mustoe să rezilieze în aceleași condiții financiare în care a făcut-o acum o lună și portarul irlandez Sean McDermott, adică plătit cu banii la zi, fără nicio altă sumă compensatorie.

Jordan Mustoe cere 20.000 de euro să rezilieze acum cu Dinamo
Jordan Mustoe (dreapta) a debutat la Dinamo în meciul cu Poli Iași, intrând în minutul 53 în locul lui Ait-Atmane
  • 150.000 de euro este valoarea de piață a lui Jordan Mustoe, 28 de ani împliniți în ianuarie
  • 184 de minute a jucat fundașul englez pentru Dinamo în 3 meciuri: 37 cu Poli Iași, 90 cu FC Botoșani și 57 la Mediaș, fiind titular în ultimele două
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri