Fotbal international

Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului, ameninţat cu moartea după ce a semnat cu Sporting Lisabona

04.07.2018 | 08:20
Jose Peseiro fostul antrenor al Rapidului amenintat cu moartea dupa ce a semnat cu Sporting Lisabona

Jose Peseiro  va pregăti formaţia Sporting Lisabona,dar nu este pe placul tuturor şi a fost ameninţat cu moartea. Fostul antrenor al echipei FC Rapid Bucureşti . Acesta a întâmpinat probleme încă de la primul antrenament susţinut la echipa din Portugalia.

Conform publicaţiei Record, un clip video a fost postat pe releţele de socializare, în care un bărbat care părea în stare de ebrietate i-a ameninţat cu moartea atât pe Jose Peseiro, cât şi pe Sousa Cintra, preşedintele interimar de la Sporting Lisabona. Filmuleţul a fost şters după un scurt timp, dar oficialii echipei din Portuaglia au intrat în alertă şi au decis ca paza de la baza de antrenament să fie suplimentată.

Jose Peseiro a fost ameninţat cu moartea! Fanii i-au bătut pe jucători în luna mai

Sporting Lisabona trece prin momente dificile, după ce mai mulţi jucători şi-au reziliat contractele, ca urmare a incidentului petrecut în luna mai la baza sportivă a echipei portugheze, atunci când un grup de suporteri i-au atacat şi agresat pe fotbalişti. O parte din jucătorii de la Sporting Lisabona s-au ales cu răni serioase.

18 jucători de la Sporting Lisabona au fost suspendaţi

Tot scandalul a pornit după meciul tur din sferturile de finală Europa League, cu Atletico Madrid, atunci când preşedintele Bruno de Carvalho şi-a acuzat jucătorii că au făcut tot posibilul să încaseze cartonaşe galbene pentru a nu juca în partida retur. Mai mult, şeful lui Sporting a decis să excludă din lot un număr de 18 jucători, acuzându-i de comportament neprofesionist. După acest incident, membrii consiliului au decis demiterea preşedintelui.