Fotbal intern

Victorie cu GHINION! Ce au păţit Mutu şi Albin azi-noapte la ora 3!

FC Dinamo Bucureşti a început cu o victorie sezonul 2017-2018 din Liga 1, scor 3-0 (1-0), pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, iar Cosmin Contra a avut ocazia să vadă la treabă doi...
16.07.2017 | 14:18
Victorie cu GHINION Ce au patit Mutu si Albin azinoapte la ora 3

FC Dinamo Bucureşti a început cu o victorie sezonul 2017-2018 din Liga 1, scor 3-0 (1-0), pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, iar Cosmin Contra a avut ocazia să vadă la treabă doi jucători care au ajuns la Dinamo în această vară: Diogo Salomao şi Filipe Nascimento.

Dacă Giorgos Katsikas a fost rezervă neutilizată în meciul cu Juventus Bucureşti, Juan Albin a văzut partida alături de Adrian Mutu, managerul general al celor de la Dinamo Bucureşti, iar cei doi au întâmpinat probleme după ce au plecat de pe „Ilie Oană”.

Juan Albin la Dinamo. Au rămas „în stradă”

Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Adrian Mutu şi ultimul jucător transferat în această vară de Dinamo Bucureşti, Juan Albin, au plecat împreună de la stadionul „Ilie Oană”, iar în drumul spre Bucureşti au întâmpinat probleme cu maşina în care se aflau. Dacă drumul Ploieşti-Bucureşti poate fi străbătut în aproximativ o oră, pe managerul general al lui Dinamo şi decarul Juan Albin i-a prins ora 03:00 pe drum, deşi partida cu Juventus s-a terminat la 22:45.

Maşina în care se aflau „Briliantul” şi Juan Albin a făcut pană, iar cei doi au fost nevoiţi să aştepte ajutoare până în jurul orei 03:00, toate acestea deoarece sâmbătă noaptea se găsesc foarte puţine service-uri auto deschise pe ruta Ploieşti-Bucureşti.

Juan Albin la Dinamo. Cum a petrecut decarul cu Adrian Mutu1

În etapa a 2-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1, FC Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei FC Botoşani, duminică, ora 21:00, iar toate meciurile din Liga 1 sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: