România pierde una dintre cele mai bune junioare! A anunţat că îşi ia altă cetăţenie

Gabriel Esanu   
in Sporturi
30/03/2018, 21:29
România pierde una dintre cele mai bune junioare! A anunţat că îşi ia altă cetăţenie

Deja prezentă în clasamentul WTA, unde ocupă poziţia 889, Karola a ratat în trecut mai multe şanse de a evolua la marile turnee dedicate junioarelor, din cauza costurile foarte mari. Tatăl ei a mers în Irlanda de Nord pentru a încerca să obţină bani pentru a susţine cariera fiicei sale. 

După ce tatăl ei a acumulat trei ani de muncă în Irlanda de Nord, familia poate obţine cetăţenia. Oportunitate pe care nu au de gând să o rateze. Anunţul a fost făcut chiar de Karola, care a explicat şi cât de mari au fost eforturile făcute de tatăl său până acum.

“Deocamdată joc sub culorile României, dar sunt în proces de aplicare pentru cetăţenia britanicăProvin dintr-o familie de sportivi: bunicul meu a jucat tenis, tatăl meu a jucat tenis de masă, iar mama şi sora mea au facut handbal. La vârsta de 7 ani am început să joc tenis la şcoală, iar la 8 ani mergeam deja la turnee în toată România. Am fost numărul 1 pe plan naţional la categoria U12, dar am plecat la Belfast.

M-am mutat alături de tatăl meu, care şi-a luat trei joburi pentru a întretine familia şi a-mi sprijini cariera. “Tatăl meu m-a înscris la Australian Open şi US Open în 2015, m-am bucurat când am fost acceptată direct pe tablourile principale la junioare. Dar a trebuit să mă retrag pentru că turneele respective presupuneau costuri foarte mari. Până de curând, tatăl meu a livrat pizza şi a făcut curat la cinematograf pentru a-mi susţine cariera”, a declarat Karola Bejenaru pentru Prosport.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×