Fotbal intern

Ăsta e lotul CSA Steaua antrenat de Lăcătuş: “Duminică, primul amical”

CSA Steaua va juca duminică, 23 iulie, de la ora 10:30, primul meci amical de la crearea echipei. Înaintea partidei, oficialii clubului au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit...
21.07.2017 | 13:00
Asta e lotul CSA Steaua antrenat de Lacatus Duminica primul amical

CSA Steaua va juca duminică, 23 iulie, de la ora 10:30, primul meci amical de la crearea echipei. Înaintea partidei, oficialii clubului au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre obiectivele formaţiei din Ghencea. Cristian Petrea, comandantul clubului, Marius Lăcătuş, Ştefan Iovan şi Ion Ion, antrenorul echipei, au fost prezenţi la întâlnirea cu presa.

Cristian Petrea a vorbit despre situaţia palmaresului clubului CSA Steaua, acesta declarând că formaţia din Ghencea deţine trofeele câştigate până în 2003. “Deţinem palmaresul până în 2003. Proiectul nostru s-a dezvoltat, avem o echipă tânără care poate face performanţă. În 2020 sper să jucăm pe un stadion modern în prima ligă. Îi mulţumesc lui Lacatuş şi staff-ului pentru munca depusă. Azi avem un lot de 25 de fotbalişti alături de care pornim la drum”.

Conferinta de presa CSA Steaua. “Avem doua cantonamente”

Marius Lăcătuş a declarat că echipa va avea două cantonamente până când va începe noul sezon. directorul tehnic a precizat că nu este interesat să intre în contre cu FCSB sau cu Gigi Becali. “Programul nostru începe de duminică cu amicalul. Apoi, până pe 4 august vom avea un cantonament la Cheile Grădiştei. Pe 9 plecăm la Târlungeni în al doilea cantonament, unde vom juca 5 meciuri amicale. Pe Gigi ar trebui să-l preocupe contracandidatele din Liga 1. În ultimii 2 ani nu a putut să ne împiedice cu nimic. Pe noi ne interesează de echipa noastră. Nu vorbim noi de FCSB, ne vedem de treaba noastră”.

Ştefan Iovan, unul dintre ultimii oameni cooptaţi în acest proiect, a declarat că a rămas impresionat de jucătorii echipei. “Am venit cu drag la acest proiect pentru că îmi pare foarte interesant. Am rămas plăcut impresionat de calitatea anumitor jucători tineri. Sigur ne vor ajuta foarte mult pentru a atinge obiectivul”.

Lotul de jucători al CSA Steaua – imagini în galeria foto

12d3b163-5cc4-4cbd-b691-dbcdaad48f75fd4729db-1155-41d7-8b84-b95df27ab970