Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiţi după remiza cu Sepsi. “Suntem cu moralul la pământ!” Ce spun de transferul lui Grozav

28.09.2018 | 23:23
Jucatorii lui Dinamo dezamagiti dupa remiza cu Sepsi Suntem cu moralul la pamant Ce spun de transferul lui Grozav

Jucătorii lui FC Dinamo Bucureşti au vorbit la finalul meciului cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, şi s-au declarat dezamăgiţi după remiza cu formaţia pregătită de Eugen Neagoe, scor 0-0, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019.

Sergiu Popovici a fost mulţumit că FC Dinamo Bucureşti nu a încasat niciun gol în meciul cu FC Dinamo Bucureşti, dar susţine că jucătorii lui Claudiu Niculescu sunt cu moralul la pământ deoarece nu reuşesc să obţină cele trei puncte puse în joc. Sergiu Popovici este acum cu gândul la partida pe care “câinii” o vor disputa cu FC Botoşani.

Dezamăgire în rândul jucătorilor lui Dinamo după remiza cu Sepsi

“Este important că nu am luat gol, dar nici nu am reuşit să dăm. O să ne pregătim în continuare foarte bine şi o să mergem la Botoşani să înscriem. Vestiarul era liniştit, iar Nistor e un jucător important pentru noi. Noi suntem cu moralul la pământ după atâtea eşecuri şi o să dăm totul pentru a obţine victoria pentru că avem nevoie. Prima repriză am stat în spate, iar în a doua am făcut pressing şi ne-am creat multe ocazii. O să lucrăm mai mult faza de finalizare şi o să marcăm. Îmi place să joc mult fundaş, dar unii antrenori m-au folosit şi mijlocaş. Am avut foarte puţin timp să îl cunoaştem pe Claudiu Niculescu”, a spus Sergiu Popovici.

Ce zice Deian Sorescu despre Dinamo – Sepsi 0-0

Deian Sorescu este de părere că Dinamo Bucureşti merita să obţină cele trei puncte puse în joc în meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.“Se putea mai mult pentru că am avut multe ocazii. Meritam cele 3 puncte. Sunt bine şi mă pregătesc la fel de bine. A fost decizia antrenorului să nu joc şi o respect. Am avut o discuţie cu Claudiu Niculescu, dar nu am avut foarte mult timp. E o atmosferă bună în vestiar. Sunt dispus să renunţ la tricoul cu numărul 7 pentru Gicu Grozav dacă şi-l doreşte foarte mult. Îl aşteptăm la echipă ca să ajungem sus”, a spus Deian Sorescu.

Dan Nistor, săgeţi la Florin Bratu

“Ne doream foarte mult să câştigăm, cred că meritam asta. Aşa a părut după aspectul jocului, dar din păcate nu a intrat mingea în poartă. Cum ai spus, ne bucurăm că nu am primit gol. Vom vedea etapele următoare dacă am ieşit din pasa proastă. Dacă vom juca la fel, cu siguranţă se vor schimba multe la această echipă. Mi-am prelungit contractul cu Dinamo, sunt bucuros. Sper că vom face treabă foarte bună aici şi să readucem clubul sus acolo unde îi este locul. E un timp scurt dar lăsaţi-l puţin timp că o să vedeţi ce va schimba Claudiu la această echipă. Am avut 3 meciuri în campionat în care nu am câştigat, şi acum e foarte greu dar sperăm că vom trece peste aceste lucruri. Noi sperăm din suflet să-l sensibilizăm (n.r. pe Dănciulescu), îi simţim lipsa şi sperăm să revină cât mai repede lângă noi”, a spus Nistor.