Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo vor și ei stadion nou: „Până ajungem la tribune după gol, facem 15 minute”

22.04.2019 | 23:18
Jucatorii lui Dinamo vor si ei stadion nou Pana ajungem la tribune dupa gol facem 15 minute

Dinamo București a reușit o victorie importantă în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-0, după un gol înscris în finalul partidei de N’Diaye.  Doi dintre tinerii fotbaliști ai lui Mircea Rednic au comentat victoria contra Botoșaniului.

Jucătorii lui Dinamo cer stadion nou după Victoria cu FC Botoșani

Ricardo Grigore a reluat apelul fanilor pentru un stadion nou în Ștefan cel Mare: „Ne-am luat revanșa, dar aveam nevoie de mai multe puncte atunci decât acum. Ne bucurăm că am reușit să îi învingem chiar și acum. După părerea mea a fost un meci mai greu acum decât cel din sezonul regulat, dar din fericire pentru noi am reușit să marcăm dintr-o fază fixă. Trebuie să legăm victorii, pentru că victoriile aduc victorii. Obiectivul nostru este să jucăm din ce în ce mai bine, să legăm relații de joc. Din păcate stadionul este cam gol, dacă eram în play-off poate altfel era situația. Ne dorim să jucăm anul viitor pe Arena Națională și să ne facă și un stadion nou că dai un gol și până ajungi la tribune faci un sfert de oră”.

Jucătorii lui Dinamo vor un stadion nou
Deian Sorescu a vorbit după victoria lui Dinamo din meciul cu FC Botoșani

Asta în timp ce Deian Sorescu speră ca Dinamo să obțină cât mai mult sprijin din partea fanilor: „Câștigarea play-out-ului este obiectivul nostru, dar vom lua fiecare meci în parte. A fost o ambiție să câștigăm, dar nu cred că a fost vreo răzbunare. Urmează meciul cu Voluntariul, care a reușit să iasă din zona retrogradării. Este puțină lume pe stadion, cred că i-am dezamăgit în acest sezon. Dar le cerem ajutorul și sperăm să vină în număr cât mai mare”.

După acest meci, Dinamo a trecut pe locul 8, cu 31 de puncte, la o lungime distanță de Gaz Metan Mediaș.