Fotbal intern

Exploziv! Jucătorii Craiovei, BRUSCAŢI de bodyguarzi

UPDATE 17.00 Adrian Mititelu va cere în instanţă întreruperea campionatului, deoarece FC U Craiova nu este primită pe Oblemenco şi nu are terenuri pe care să se pregătească. "Din punct de...
17.02.2014 | 16:00
Exploziv Jucatorii Craiovei BRUSCATI de bodyguarzi

UPDATE 17.00 Adrian Mititelu va cere în instanţă întreruperea campionatului, deoarece FC U Craiova nu este primită pe Oblemenco şi nu are terenuri pe care să se pregătească. “Din punct de vedere tehnic mîine vom iniţia o acţiune la Curtea de Apel Bucureşti unde vom solicita atît suspendarea începerii campionatului cît şi, dacă va fi cazul, anularea rezultatelor acestui campionat, deoarece avem motive întemeiate să sperăm în a obtine aceste lucruri”, a anunţat Mititelu într-un comunicat.

UPDATE 15.30 Jucătorii Craiovei nu au putut să intre pe Ion Oblemenco. Au fost aşteptaţi de forţe de ordine şi li s-a intezis accesul. “Am ajuns milogii României, iar doamna Olguţa nu vrea să reyolve această situaţie. Nu mai vrem să jucăm meciuri amicale, băieţii sînt dezamăgiţi total şi pînă mîine jucătorii sînt liberi, iar acum mă duc la domnul Adrian Mititelu să vedem ce e de făcut. Am lăsat autocarul în faţa stadionului să se plimbe forţele de ordine cu el şi să joace pentru Craiova!“, a declarat pentru Fanatik.ro preşedintele Marcel Iancu.

Au cerut amînarea campionatului!

Adrian Mititelu a cerut amînarea campionatului, supărat că FC U nu are unde să se pregătească. Cerera a fost depusă la Federaţia Română de Fotbal, însă răspunsul a fost unul negativ. Returul eşalonului secund va începe pe 1 martie. “FC Universitatea Craiova a trimis o cerere la FRF în care a cerut amînarea campionatului. Li s-a răspuns negativ”, a declarat pentru Fanatik surse autorizate.

………………………………………………………..

Jucătorii lui FC U Craiova vor forţa luni, la ora 15:30, intrarea pe stadionul “Ion Oblemenco”, unde aceştia vor să se antreneze. Chiar dacă nu au autorizaţie, membrii echipei vor să facă un apel către primarul Olguţa Vasilescu pentru a fi lăsaţi se pregătească pe stadionul fanion al oraşului. Săptămîna trecută, o parte a componenţilor lotului a fost în audienţă la Primărie, dar atunci au fost întîmpinaţi de viceprimar. “Sper să fim lăsaţi să intrăm pe stadion, deoarece este un drept al nostru. Şi noi sîntem cetăţeni ai acestui oraş şi reprezentăm Craiova în competiţiile fotbalistice. Măcar în ceasul al 12-lea, sper ca domana primar Olguţa Vasilescu să înţeleagă că acest război inutil trebuie să inceteze”, a declarat pentru FANATIK.RO preşedintele FC U, Marcel Iancu.

comunicat

 

Sursa: editie.ro.