Fotbal intern

Jucătorii Universităţii Craiova, motivaţi cu un clip special înainte de meciul cu FCSB! Cum i-a pregătit Corneliu Papură de război. Video! EXCLUSIV

05.05.2019 | 20:49
Jucatorii Universitatii Craiova motivati cu un clip special inainte de meciul cu FCSB Cum ia pregatit Corneliu Papura de razboi Video EXCLUSIV

Jucătorii Universităţii Craiova au fost motivaţi cu ajutorul unui clip special înainte de meciul cu FCSB. Oficialii clubului au pregătit un filmuleţ video, pe care fotbaliştii olteni l-au văzut în minutele premergătoare derby-ului de pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Jucătorii Universităţii Craiova, motivaţi cu un clip special înainte de meciul cu FCSB

Înainte de meciul cu FCSB, jucătorii Universităţii Craiova au fost motivaţi cu ajutorul unui clip special. Elevii lui Corneliu Papură au putut să-şi vadă cele mai bune evoluţii din actualul sezon. Fiecare fotbalist în parte s-a regăsit în filmuleţul video, vizionat în vestiare, şi antrenorul oltenilor speră ca jucătorii să fie montaţi în acest fel.

De altfel, la conferinţa de presă premergătoare meciului U Craiova – FCSB, Corneliu Papură şi-a reamintit una dintre marile victorii ale Ştiinţei împotriva rivalei bucureştene. Antrenorul oltenilor a susţinut că aportul fanilor, veniţi în număr mare la stadion, i-a ajutat să obţină un succes de marcă în 2002, când Universitatea câştiga, scor 3-1.

https://www.facebook.com/UCVOficial/videos/423063381803751/?__xts__[0]=68.ARCSkWsyOgEbuBIHoc8CcB15TyZRwwHxKafNfhrpx-_-KpyKzMjZZsIeqG6FyO-o7vwUTHE_PIKdaspz-cQNzyUD9sZWT6TQExgb0PaO11Q0QdG8Mp40cXKo6Ey6-vFumhFHILE3sJ_wFtTlRwZVonpdctqQtu0am6fMuljRcnZzY3X9OocDwvG8M-gvv1hPyy1gsAoxXIp3DPgaPhAvPyqNS1BWCG76kvs6wWfgYH6VJSVMu2NdDlUBaI8s89Y3LXRAfqHKCITxuEiHaEBoSKu_ZFdek1AWjhYH67_bQloRm-qukFfFECj6BzP5_bPjIybomo_Uja4MqV-itWqZtAmQYPGFLmBkldw&__tn__=-R

Corneliu Papură: “Am avut colegi care nu prea mai voiau să intre pe teren”

“Au fost mulţi spectatori atunci, au fost mulţi şi în afara stadionului. Nu am trăit niciodată ce am trăit la acel meci, a fost ceva incredibil. Îmi aduc aminte că nu aveam o echipă sudată atunci şi, dacă am bătut, am făcut-o doar pentru că am avut un public extraordinar, altfel n-am fi câştigat niciodată în faţa echipei pe care Steaua o avea atunci. Am avut atunci colegi care nu prea mai voiau să iasă de pe tunel pe teren, la ce presiune era, la ce atmosferă era pe stadion. Noi aveam o echipă strânsă abia atunci, iar ei au ajuns apoi în semifinalele Europa League.

Este un meci special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine a fost tot timpul un joc special, au fost orgolii mari, când joci cu Dinamo, cu FCSB, ştiu cum este fotbalul în oraşul în care am crescut şi ce aşteaptă lumea. Jucătorii vor să arate că pot mai mult decât locul 3 şi vreau să le insuflu ce simt eu la un astfel de meci, sper să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu ei. Sperăm să fim în cea mai bună formă fizică şi psihică să putem câştiga. Dacă vom avea un public numeros, şi cred că vom avea, ca să ne insufle spiritul acesta al nostru, din oraş, putem învinge orice echipă. Publicul îşi doreşte dăruire, sacrificiu, sper să arătăm în teren acel spirit oltenesc, cu siguranţă vom fi apreciaţi dacă ne dăm viaţa pe teren”, a declarat Corneliu Papură.