Fotbal intern

Jucătorul dat afară de la FCSB din cauza unui mesaj. “Îmi pare rău, dar nu aveam altă soluţie!”

15.03.2019 | 19:39
Jucatorul dat afara de la FCSB din cauza unui mesaj Imi pare rau dar nu aveam alta solutie

Marian Aliuţă (41 de ani), fostul jucător de la FCSB, a explicat de ce a fost dat afară de la gruparea roş-albastră, iar fotbalistul care a bifat 51 de prezenţe în tricoul vicecampioanei României susţine că a fost nevoit să îşi rezilieze contractul cu FCSB după ce i-a trimis din greşeală un mesaj lui Victor Becali.

Marian Aliuţă este  jucătorul dat afară de la FCSB din cauza unui mesaj

“Nu m-a dat nimeni afară. A fost ‘nea Piţi după cearta cu Gigi… A venit Zenga. Am jucat cu Walter începutul, dar nu prea eram agreat. Jucătorii lui Piţurcă uşor, uşor au plecat. 

Eu de ce am plecat? Eu am dat un mesaj, nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte, cu mesajul… aveam Victor Piţurcă, Victor Becali (în agendă). Şi a plecat de la Steaua (n.r FCSB), şi eu am vrut să îi dau un mesaj lui ‘nea Piţi, ”îmi pare rău…”, cum se face, că pentru el venisem la Steaua şi pentru Steaua (n.r FCSB). Zic, ”îmi pare rău că aţi plecat, sper pe viitor…”, exact mesajul ăsta, ”sper să mai lucrăm pe viitor”. Mesajul, în loc să ajungă la ‘nea Piţi, a ajuns la Victor Becali. Atunci, nu ştiu cum s-a ajuns…. am înţeles că Daniel Stanciu i-a zis lui MM sau nu ştiu cui….”, a spus Marian Aliuţă, conform prosport.ro.

Mihăiţă Neşu intră în locul lui Marian Aliuţă în meciul Rapid - FCSB
Mihăiţă Neşu intră în locul lui Marian Aliuţă în meciul Rapid – FCSB

“Îmi pare rău că am plecat, dar nu aveam altă soluţie”

“Cert e că a ajuns la patron. Şi, după meciul cu Rapid, a venit în vestiar şi a zis: ”băi, tu crezi că dacă îi dai mesaj lui Piţi… ăla nu mai vine niciodată la Steaua (n.r FCSB)”. Şi a început să facă cum făcea. Am avut o altercaţie acolo, o ceartă, am zis că nu mai stau şi am plecat.

De la Steaua (n.r FCSB) îmi pare rău că am plecat, dar nu aveam altă soluţie. Nu aş fi plecat de la Steaua, nici la Rapid, nici la Dinamo, nicăieri. Aş fi vrut să rămân acolo. Nu s-a putut, pentru că, după cearta pe care am avut-o, a trebuit să plec. Dar să ştii că după aceea mi-a părut rău că am plecat de la Rapid. Ştii de ce am plecat de la Rapid? Am plecat pentru că mintea mea era tot timpul spre Steaua (n.r FCSB)“, a mai spus Aliuţă.